Završen sajam automobila 2019

zavrsen sajam automobila 2019

Tradicija se nastavlja, a dugo očekivani noviteti na automobilskom tržištu su se pojavili. I ovogodišnji Sajam automobila međunarodnog tipa, koji se održao u našem glavnom gradu u periodu od 22. – 31. marta 2019. godine, prošao je sa velikim uspehom, a mnogobrojni posetioci su prezadovoljni novom ponudom raznovrsnih četvorotočkaša.

Kroz hale Sajma prošetali su mnogi zainteresovani kupci, ali i oni koji su samo želeli da se dive lepoti prelepih vozila. Svetski poznati brendovi su predstavili svoje najnovije modele, a svoju ponudu plasirali su i proizvođači auto delova.
Hale su bile prepune, a svaki izlagač je uspeo da privuče pažnju svojim novim projektima i akcijskom ponudom. I ove godine, posetioci su dobili sve informacije koje su im bile potrebne i upoznali su se sa planovima poznatih proizvođača za 2019. godinu, a mnogi su pronašli novo vozilo za sebe i svoju porodicu. Organizacija i planirana dešavanja Pod pokroviteljstvom DDOR Osiguranja i Međunarodne organizacije proizvođača automobila, održan je vrlo uspešan međunarodni Sajam automobila u Beogradu. Posetioci su podstaknuti da aktivno učestvuju u promociji vozila i istovremeno su detaljnije informisani o ponudi svakog modela putem test vožnji, takmičenja i nagradnih igara. Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara su tradicionalno, kroz različite aktivnosti, podizali svest vozača o riziku koji nosi vožnja u alkoholisanom stanju.

Ponuda vozila sajam automobila 2019

Na ovogodišnjem Sajmu automobila, predstavilo se više od 400 izlagača na izložbenom prostoru površine 41.000 km2. Najskuplji izloženi model jeste Rolls Royce Cullinan, u vlasništvu BMW-a, čija je vrednost blizu 300.000 eura. Osim automobila, izlagani su i motocikli, skuteri i kvadovi.

Šest Mercedesovih AMG modela

Mercedes je predstavio čak šest sportskih, luksuznih modela sa AMG znakom. Premijerno, prikazana je i treća generacija B klase, koja je dosta evoluirala u odnosu na prethodnu. Mercedesov terenac GLE sa pozamašnim dimenzijama i uvećanim unutrašnjim prostorom.

Gigantski BMW X7

Sedma generacija BMW-ove serije 3 predstavljena je ljubiteljima ovog nemačkog brenda, a odlikuju je precizna vožnja i udoban, lepo dizajniran enterijer. Prikazan je i najveći model BMW-a, ogromni X7, sa trećim redom sedišta, nekoliko režima vožnje i fantastičnim audio sistemom. Ne zaostaje ni ’’sedmica’’, digitalizovana i zvučno izolovana.

Novi Renault Clio – pretpremijera

Pre nego što će biti predstavljen posetiocima Sajma automobila u Beogradu, Renault Clio je ljubiteljima francuskog brenda prikazan na Sajmu u Ženevi. Noviteta vezanih za ovaj model ima zaista mnogo, a posebno se ističenova platforma i digitalna tabla sa instrumentima. Najnoviji Clio zvanično se pušta u prodaju u drugoj polovini ove godine.

Nissan električno vozilo

Nissan Leaf proglašen je za trenutno najbolje i najprodavanije električno vozilo u čitavoj Evropi. Postoji bezbroj razloga zbog kojih je ovaj četvorotočkaš u potpunosti zaslužio ovu laskavo titulu. Neki od njih jesu odlični e-motori, inovativna tehnologija za bezbednu vožnju, sistem za lakše parkiranje i e-pedal papučica.
Evropska premijera automobila Range Rover Evoque
Druga generacija premium SUV-a nije stigao do Ženeve, ali je zato zablistao u Beogradu na ovogodišnjem Sajmu automobila. Atraktivni dizajn spoljašnjosti dopunjuju tanka LED svetla. Interesantni su retrovizori koji se po potrebi mogu pretvoriti u kamere visoke rezolucije za snimanje saobraćaja u pozadini vozila.

Skuplje ulaznice na sajmu automobila

U odnosu na prethodnu godinu, pojedinačne ulaznice su koštale 400 umesto 300 dinara, grupne 300 umesto 200 dinara, a ulaznice za učenike i studente 200 umesto prošlogodišnjih 150 din. Najuočljivije povećanje jeste kod ulaznica za Family day, koje su sada koštale 800, a prošle godine 500 dinara. Podignuta je i cena parkinga – 150 umesto 100 dinara po započetom satu. Međutim, ništa, pa ni skuplje ulaznice i parking mesta, nije sprečilo posetioce da pogledaju ili čak odaberu za sebe novi auto.

Prenosti kupovine novog automobila na sajmu 2019

Bez obzira za tip ili marku vozila, kupovina na Sajmu dala je posetiocima mnogobrojne povoljnosti. Zbog toga, svaki kupac je iskoristio posebnu ponudu i sebi obezbedio novog ljubimca. Pre svega, važno je napomenuti da je izbor bio izuzetno velik i da je svako mogao naći nešto za sebe. Cene su bile promotivne, uz posebne uslove kupovine. Rate su bile prilično niske i to bez ikakve kamate. Naš tim vrši otkup automobila kako bih vam olakšali kupovinu novog automobila na sajmu automobila u Beogradu 2019.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.