Sajam automobila 2015

sajam-automobila-fair-belgrade-2015

20.03.2015. godine je zvanično počeo 52. Međunarodni sajam automobila u Beogradu i trajaće do 29.03.2015. Ljubitelji automobila će izdvojiti vreme za ovaj događaj jer će svakako uživati u razgledanju najnovijih modela koje su nam pripremile svetske automobilske kompanije. Smatra se da je ovo jedina manifestacija koja je preživela „krizu“, i od 2008. Godine pa do danas je uspela da se održi na istom nivou.

Tradicionalni „Family Day“ je bio zakazan za danas, gde su roditelji sa decom po vrlo povoljnoj ceni porodične ulaznice mogli da razgledaju i odlučuju se za svog novog ljubimca.

Ljubitelji Land Rovera imaju priliku da uživo pogledaju novi Land Rover Discovery Sport koji je izložen  u Hali 1 na štandu Land Rovera. Konstrukcija vozila se sastoji od kombinacije aluminijuma i veoma čvrstog čelika, a ni terenske karakteristike, kada je reč o Discovery Sport modelu, nisu zapostavljene. Pored ovog modela koji je prava atrakcija predstavljeni su i drugi modeli ove kompanije.
Na sajmu možete pogledati i Jaguar F-Type Coupe, supersportski automobil. Proizvodi se sa 3.0 motorom sa kompresorom ( 340ks ), sledeći je takođe 3.0 (380ks ) koji ima oznaku „S“, i najjači „R“ sa 5.0  motorom sa kompresorom ( 550ks).
Mercedesov izložbeni prostor se nalazi u Hali 3, gde imate mogućnost da premijerno i uživo pogledate AMG  GT, Mercedes Maybach S klasu i S 63 AMG Coupe. S 63 AMG Coupe pored standardne opreme koja je veoma bogata ima i „Head-up“ displej, kameru za parkiranje koja pokriva 360 stepeni, prednja sedišta sa hlađenjem i grejanjem, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova,…

Manifestacija „Eko Automobil“ se održava da bi motivisala građane da pored osnovnih karakteristika koje posmatraju kada biraju automobil motivišu iste da se opredeljuju za modele koji su manje štetni po životnu sredinu. Ovom prilikom se najviše pažnje obraća na: Potrošnju, Emisija štetnih materija, Mogućnost reciklaže, Buka, Snaga i radna zapremina motora. Na ovogodišnjem izboru za  „Eko Auto 2015. Godine“, pobedu je odnela Mazda 2! Takmičilo se ukupno 18 automobila, a evo i nekih od njih: Citroen C4 Cactus, MINI Cooper, Renault Twingo Sce 70, Volkswagen Passat, Ford Mondeo 1.6 TDCi EcoNetic, Mercedes GLA 180 CDI,…

Predstavljamo vam Sajam u Beogradu 2015 godine koji je posetila naša agencija za otkup polovnih automobila u Beogradu, Srbiji.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.