Najbolji motori drugi deo

najbolji motori

Najbolji motorcikli-motori za predstojeću sezonu – Drugi deo

Victory Cross Roads 8-Ball

Kada tražite dobru ponudu u Victory radnji, modeli 8-Ball su uvek dobro mesto za početi. Ti zatamnjeni modeli izgledaju opako zato što na njima skoro nema uopšte hroma. Nama se sviđa izgled, i, u slučaju novog Cross Roads-a 8-Ball, uštedećete cele 2000 dolara u odnosu na standardni model. I doživljaj prilikom vožnje se ne razlikuje u odnosu na bilo koje druge Cross Roadse, zato što ispod rezervoara imaju istu obrtnu silu od 106-kubnih inča V-Twina uparenu sa šest brzina. Cross Roads su jedni od najčistijih kruzera, i oni nemaju vetrobrane ili dodatnu karoseriju, samo par čvrstih sedišta sa torbama. Ukoliko imate višak novca u vašem novčaniku, tu je mnogo Victory dodatne opreme koja može pomoći 8-Ball-u da se istakne prilikom lokalnih nedeljnih okupljanja motorciklista.

Kawasaki Ninja 1000

Novi Ninja 1000 bi mogao da se nazove ukriženim sportskim motorom. Da, to je agresivno moderan, ultra brz sportski motor, ali je i dovoljno blag u temperamentu tako da poziva na svakodnevnu vožnju ili za izlete vikendom. Motor od 125 –hp koji se nalazi u  Ninja 1000 je životinja, napravljen da obezbedi ozbiljno uzbuđenje tokom vožnje. Dobra stvar, zatim, je ta da motor dolazi u paketu sa tri modelnim kontrolnim sistemo vuče kao i Kawasakijev top model ZX-14R kao i sa ABS. Taj nivo tehnologije na motoru koji košta manje od 12000 dolara je prava stvar. Najbolje od svega, Ninja 1000 može biti opremljen jakim torbama za sedišta, tako da ovaj sportski motor može da prevali mnogo dugih milja baš kao pravi sportski turista.

Ducati 899 Panigale 2014

Ducati-jev herojski i snažan 1199 Panigale super motor je čudovište koje isporučuje skoro 200 hp i skoro da ima mogućnosti kao i trkački motor na traci. Takođe košta stidljivih 20,000 dolara. Optimizovaniji R model košta čak i do 30,000 dolara. Ali novi 899 Panigale donosi ukus tih mogućnosti na cenu koju mogu mnogi priuštiti u uživati u zabavi. 898-cc blizanac i dalje ima vožnju od 150 hp, sasvim dovoljno za bilo koju vožnju. Manji Panigale pozajmljuje šasije od većeg motora i ima mnogo naprednih tehničkih dodataka takođe, uključujući kontrolu vuče, promenljiv motor podešavanja mapa, i još mnogo toga. Kada uzmete u obzir inženjering, tehnologiju, i trkački pedigre Ducatija, 15 hiljada za vrhunski Italijanski sportski motor je pristojna suma.

Harley Davidson Sportster Superlow

Za mnoge motorcikliste, jedini motor koji je vredan posedovanja ima ime Harley-Davidson zalepljeno na rezevoraru za gorivo. Postoji autentičnost u brendu koji ne može biti iskopiran. Na žalost, mnogi od doteranijih motora u Harley-evoj kolekciji  su veoma skupi. Ali skroz dole na dnu kolekcije je Sportster Superlow, koji kao što i samo ime kaže, ima najmanju visinu sedišta (27,4 inča) u celoj kolekciji Sportstera. On je oko pola inča bliži zemlji u odnosu na druge Sportstere. To ga čini sjajnim motorom za nove ili niže vozače. Supelow je možda najjeftiniji Harley, ali i dalje ima neka poboljšanja brenda u 2014-oj godini, uključujući veći i moćniji sistem kočenja sa opcioanalnim ABS-om. I najbolje stvar u posedovanju Harley-ja je to što imate dosta korisnih dostupnih delova da usavršite vaš motor.

Honda CTX700N 2014

Prvi put Honda se nalazi na našoj listi najbolje kupovine dva puta u istoj godini. I ovo je zasluženo baš kao što je to slučaj i sa Grom-om. CTX700N je ulazni kvazi sportski kruzer koji cilja na ljude koji nikad pre nisu razmatrali kupovinu i vožnju motora. To je odličan motor, zato što ima nisku visinu sedišta od 28.3 inča, udobnu vožnju i relaksirajući položaj za vožnju. I Honda tvrdi da će CTX700N sa svojih 670-cc dostići brzinu od 64 milja na čas. Ovaj motor ima odeljak za skladištenje iznad rezervora za gorivo i čak opcionu automatsku transmisiju plus ABS sistem kočenja za dodatnih 1000 dolara. Opcije uključuju torbe za sedišta, naslon za putnika, i ručke sa grejanjem, što čini ovaj motor u jeftini motor za turneje. CTX700N možda nije motor iz snova za iskusne vozače, ali njegova priuštivost i ergonomija lake vožnje ga čini solidnom ponudom za one koji su novi u motorciklizmu.

Sve informacije su isključivo informativnog karaktera, ne snosimo nikakvu odgovornost ukoliko je došlo do neke greške u opisu karekteristika motorcikala. Ukoliko imate polovan, stari skuter na prodaju možete nas kontaktirati ili pozvati na tel: 0646129631 i zakazati besplatnu procenu za vaš stari motor ili skuter.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.