Novi automobil Audi Q5

automobil-audi-q5

Audi Q5

Verujem da ste primetili dolazak na scenu novog Audija Q5. Željni da naprave mnogo više od Range Rovera,Land Rovera i Poršea, Audi je teško radio da izazove tešku konkurenciju.  Alex Robbins iz UK Telegrafa  je bio impresioniran Q5, hvaleći njegovu prostranu  unutrašnjost i dobar nivo opreme. Međutim, Audi Q5 je izgubio poene zbog visokih troškova voženja i blago dosadnog doživljaja vožnje. Robin napominje da je BMW X3, bolji u svemu, dajući u svojoj recenziji Q5 ocenu 7/10.

WhatCar-u se takođe sviđa prostrana unutrašnjost uz solidno rukovanje, i veruje da će imati dobro preprodajnu vrednost. S druge strane, kaže da je Q5 veoma skup u poređenju sa konkurencijom (kao što je Range Rover Evoque i Porše Macan) i misli da je vožnja na verziji S linije previše kruta. Na kraju, WhatCar daje Q5 4/5 zvezdice. AutoTrader takođe ceni prostornost Q5 i – kao i mnogi drugi kritičari – obožava prelepo dizajniranu unutrašnjost. Veličanstveni kvalitet pravljenja i izbor odličnih motora obezbedili su Q5 ocenu od 5 zvezdica od Autotradera.

Pouzdanost: Prethodni Q5 su se dobro pokazali u JD Proceni Moći – što nam nagoveštava da vlasnici ovog novog Q5 neće morati sa zovu svoje servisere za kvarove  svog vozila previše često.

Glavni Rivali: Kao što već napomenuli, Q5 ima jaku konkurenciju u obliku BMW-a X3 i drugog Nemačkog Rivala, Porše Macan. Sva tri Nemca su dobili dobre recenzije, mada je Q5 skupa opcija. Range Rover Evoque iz UK-a ne može se takmiči sa ovim vozilima, mada je on ipak i najeftinija verzija.

Zahvaljujemo se ekipi koja je uradila tekst za našu agenciju koja vrši otkup automobila u čitavoj Srbiji. Tekst može da sadrži slučajnu grešku za koju mi ne odgovaramo. Hvala što nas pratite, trudićemo da vam dajemo još bolji sadržaj za vas.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.