Automobil za rođendan

Vreme crnog i žutog soka, žu – žua ili sendviča, ramova za slike, limunada romana i doživotnih zaliha Malicija, Denim i Brut dezodoranasa je odavno prošlo. Surovi kapitalizam, koji smo toliko želeli da nam se useli u državu i živote, poslednjih godina je počeo brutalno da melje sve pred sobom. To se najviše ogleda u novim trendovima kada su rođendanski pokloni u pitanju.

Poklon za rođendan cveće, plišana igračka ili automobil?

Ako ste mislili da je najbolja varijanta buket cveća i iskreno radovanje prilikom susreta znajte da ste se prevarili. Evo, upravo nam na televizijama sa nacionalnom frekvencijom objašnjavaju, ne trudeći se da budu diskretni, kako su megalomanski i skupi pokloni sasvim prigodan znak pažnje za rođendan. Još ako je u pitanju devojka, koju verovatno nazivaju i starletom, znajte da je to pun pogodak.

Ovo nije šala. Ne postoji taj pisac koji bi mogao da opiše koliko će se vaša ljubav obradovati kada ispred zgrade otkrije snežno belim čaršavom prekriven rođendanski poklon. Pa onda neizvesnost da li joj je kupio Volkswagen Bubu ili Smart ili neki drugi super moderan auto. E uz ovako nešto buket cveća može da dođe kao poručen. Još će vam cvećare Beograd napraviti magičan spoj raznog cveća da se neobrukate.

Šalu na stranu. Ako zanemarimo šta sve razne đubre mediji prikazuju kako je nečija majka pevaljka kupila nekome nov automobil ili kako je starleta od novog dečka mafijaša dobila super luksuzan džip i zapitamo se koji je to stvarno megaoriginalan poklon za rođendan doćićemo do istog zaključka. Auto! OK, stan je možda originalniji poklon, ali ajde da ne idemo toliko daleko.
Zamislite samo koliko bi vam se devojka obradovala da joj pazarite auto sa kojim može svuda. Ne mora da je nešto mnogo nov niti napucan. Setite se da se devojke lože na boju i izgled, a ne na ono šta je ispod haube. Za njih auto mora da bude lep 🙂 .

To je fora na koju igrate i kod devojke i kod žene. Naravno ako ih imate 🙂 . 101 Ruža je poželjna, kao i plišana igračka i ona će je ostaviti bez daha, ali najveći utisak će ostaviti super poklon u vidu automobila jarko crvene boje na primer Fiat Punta ili Opel Korse.

Podsećamo, žene vole manje automobile. Na kraju svega šta ona zna koje je godište i koliko je prešao auto. Ne morate baš da je lažete oko toga, ali ako bude insistirala recite joj samo nije mnogo i vidi kako dobro ide nizbrdo. Osim što je neophodno da bude lepih crta, kako spolja tako i unutra, obratite pažnju na boju auta. Ima u oglasima raznih kombinacija pogotovo ako su polovni automobili u pitanju. Što je najbolje možete i da joj uvezete isto polovan auto od negde.
U slučaju da kupujete sinu ili bratu ili čak ocu kola sve što je rečeno zanemarite. Dobro, može to sa bojom da prođe i dabude neke normalne boje, ali cveće, cvećare, korpa sa voćem, 101 ruža ili buket cveća to nikako. U ovom slučaju ipak malo bolje opipajte teren, ispitajte tržište i uvidite stvarne potrebe onoga kome kupujete kola.
U svakom slučaju, ovo nezaboravite, auto na poklon za rođendan je nešto najbolje što se nekom može desiti u zemlji Srbiji. Osim naravno da vam neko kupi stan, ali…

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.