Prodaj brzo polovni automobil u Užicu

uzice

Usluga brze prodaje automobila u Užicu je otkup automobila. Saznajte sve o toj usluzi ukoliko živite u Užicu ili u okolini i želite u istom danu prodate polovno vozilo.

Otkup automobila Uzice ili okolina vrsi se tako sto nas kontaktirate putem mejla otkupautomobila.com ili nas pozovete i ponudite nam Vas automobil koji zelite da prodate.

Nakon ugovaranja otkupne cene mi saljemo naseg agenta u roku od nekoliko sati kako bi Vas isplatio i napravio ovlascenje ili kupoprodajni ugovor za Vas automobil… Ne zaboravite da mi nudimo najbolju otkupnu cenu u celoj Srbiji jer procenu vrsimo na osnovu EUROTAX kataloga. Na cenu takodje uticu i drugi faktori ( stanje automobila, starost, limarija,…)
Moramo naglasiti da Vase vozilo mora biti regularno da bismo ga uopste otkupili…
Pokusajte i uverite se da smo najbolji.

Neki od automobila koji imaju prednost u otkupu su:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Renault, Seat, Toyota, Skoda i mnogi drugi…

Izvor: Otkup automobila Užice

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.