Prodaj brzo automobil u Kraljevu

kraljevo

Otkup automobila takodje vrsimo u Kraljevu i njegovoj okolini. Ova usluga vam omogućava da prodate brzo svoj automobil ukoliko živite u Kraljevu ili okolini Kraljeva.

Samo nas pozovite na 064/612-96-31 ili nam posaljite mejlna otkupautomobila.com
i mi cemo Vam odmah izaci u susret kao sto smo izasli i velikom broju nasih zadovoljnih klijenata i ponuditi Vam najbolju otkupnu cenu za Vas automobil koji Vam je dosadio, ili jednostavno vise ne zelite da ga vozite bilo da je havarisan, neregistrovan, stranac,… Mi smo tu za Vas!

Potrebno je da imate regularan automobil, i to je sve.
Nakon ugovaranja cene mi Vam u najbrzem roku saljemo naseg agenta ili saradnika koji ce uraditi ovlascenje ili napraviti kupoprodajni ugovor i na licu mesta Vas isplatiti.
EUROTAX katalog nam pomaze u formiranju najbolje otkupne cene u Srbiji!!
Proverite i sami!

Opširnije pogledajte na našem zvaničnom sajtu : Otkup automobila Kraljevo

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.