Prodaj brzo automobil – Šabac

sabac

Otkupom automobila u Šapcu je usluga ukoliko želite brzo da prodate svoj automobil, takođe radimo otkup vozila u okolini Šapca.

Ako imate automobil koji želite da prodate samo nas kontaktirajte putem mejla na sajtu otkupautomobila.com ili nas pozovite na 064/612-96-31 i javiće Vam se naš agent za otkup automobila. Ako se dogovorimo oko otkupne cene Vašeg automobila naš saradnik će u najkraćem roku doći da Vas isplati i uradi kupoprodajni ugovor u sudu ili opštini u Šapcu, čije troškove mi snosimo…
Samo je potrebno da imate regularno vozilo, da imate ovlašćenje ili budete vlasnik automobila.

Neki od nama interesantnih auto brendova su:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Kia, Jeep, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Toyota, VW, Škoda,…
Od 07 do 22h, 7 dana u nedelji nas možete kontaktirati i uveriti se da smo najbolji. Postanite i Vi naš zadovoljni korisnik.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.