Prodaj brzo automobil u Kragujevcu

Otkup automobila u Kragujevcu i okolnim mestima je takođe vrlo jednostavan. Nakon što nam ponudite Vaš auto, a mi Vama otkupnu cenu, nas saradnik dolazi na lice mesta i isplaćuje Vam ugovorenu cenu.
Cena zavisi od Vašeg automobila (stanja limarije, motora, eksterijera, enterijera, pređene kilometraže, starosti vozila). Mi Vam nudimo najbolju otkupnu cenu jer je formiramo na osnovu Nemačkog EUROTAX-a, čiji smo korisnici i mi. Samo je potrebno da ste vlasnik automobila ili da imate ovlašćenje da ga otuđite, a ostalo prepustite nama. Mi snosimo troškove prenosa…

Putem mejla na otkupautomobila.com ili pozivom na broj 064/612-96-31 07 do 22h 7 dana u nedelji možete naći rešenje kada je u pitanju auto koji Vam predstavlja višak, ili ga jednostavno više ne želite. Mi smo tu za Vas, i izaći ćemo Vam u susret! Pozovite i proverite.
otkup automobila u kragujevcuOvo su najtraženiji, ali ne i jedini automobili koje otkupljujemo u brzoj prodaju vašeg polovnog vozila:VW Bora, Passat, Polo, Golf 4,… Škoda Octavia, Fabia,… Opel Corsa, Astra, Vectra,… Seat Ibiza, Leon, Altea, Cordoba,… Mazda Premacy, 2, 3,.. Toyota Auris, Yaris, Corolla, Corolla Verso,… Citroen C3, C4, Xsara, C4- Picasso…

Izvor i procedura otkup automobila u Kragujevcu možete pročitati na stranici: Otkup automobila Krgujevac

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.