Prodaj brzo atuomobil u Kikindi

U Kikindi i okolnim mestima takođe vršimo otkup Vaših automobila. Isplaćujemo Vas po najboljim važećim otkupnim cenama za celu Srbiju! Ako ste vlasnik ili ovlašćeni za predmetno vozilo koje Vam više ne treba i želite da ga brzo prodate u istom danu, pozovite nas na 064/612-96-31 ili pošaljite mejl na otkupautomobila.com i mi za nekoliko sati dolazimo da platimo otkupnu cenu za Vaš auto, koja je prethodno ugovorena.


Bitno je da ste vlasnik regularnog vozila gde se brojevi šasije i motora poklapaju sa onim u saobraćajnoj dozvoli. Mi snosimo sve troškove prenosa!

Vaše je samo da pozovete, ponudite nam Vaš auto i postanete jedan od naših zadovoljnih korisnika čiji smo auto otkupili a da pritom naš korisnik nije oštećen!

Otkupljujemo sve marke, modele, karoserije, godišta!

Izvor i procedura za brzu prodaju automobila u Kikindi: Otkup automobila Kikinda

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.