BMW muzej Minhen

minhen bmw muzej

BMW muzej Munchen

Ukoliko ste ljubitelj BMW automobila starih i novih modela onda vam je sigurno i želja da posetite BMW muzej u Minhenu u Nemačkoj. Naš tim Blogger-a uz  otkup automobila je posetio muzej pa kroz tekst, fotografije pokušaćemo da vam dočaramo što realniju sliku BMW Welt (sveta) i muzeja u srcu Bavarske Nemačke München. Ukoliko vam se ukaže prilika da odvojite vreme za odlazak u Nemačku i obilazak BMW muzeja, onda će vam ove informacije biti o koristi. Muzej je lociran u München, Nemačka nalazi se odmah pored upravne zgrade BMW auto kompanije. Onda vam je sigurno sve jasno da je ovde i u okolini sve u znaku BMW-a. Muzej  je počeo sa radom 1972 godine pred samo otvranje olimpijskih igara i osnovna delatnost je predstavljanje razvoja ove auto kompanije kroz istoriju. Ovo je jedino mesto od 5000 kvadrata na svetu gde možete videti razvoj BMW kompanije unazad 100 godina. Uostalom pripremili smo vam galeriju fotografija i kao i par video klipova koje možete pogledati i osetiti bar delić atmosvere koji smo mi doživeli.

[Not a valid template]
Ukoliko ste kupac nekog automobila BMW na preko 13.000 kvadrata bmw  sveta možete čak i testirati određene modele automobila uz prethodno zakazivanje. Tokom posete primetili smo da ovde posebno vode računa za osobe sa posebnim potrebama te je ceo kompleks predviđen za osobe sa invaliditetom.
Takođe možete iznajmiti neki od najnovijih modela BMW i, MINI and Sixt na dva načina. Prvi je da prilikom posete BMW sveta iznajmite vozilo ili putem zakazivanja da vam dovezu automobil na aerodrom.

BMW Welt-svet

Ukoliko želite da posetite BMW muzej i BMW Welt (bmw svet) ovo su neke informacije koje će vam sigurno trebati.
Ukoliko se zagledate u omiljene vaše omiljene modele BMW automobila u okviru BMW muzeja postoji i restoran sa oznakom M1 gde možete probati Bavarske specijalitete. Ukoliko ste žedni i želite da kupite flašica vode moraćete da je platite 3€ dok je ista takva bilo gde u gradu svega 0,20€.
Ulaz u muzej je 10€ osim ako nisu dani muzeja ili godišnjica nekog od najpopularnijih modela auto kompanije BMW.

Parking Bmw Welt-Svet:

  • Za posetioce Bmw Welt parking je 2€ po satu, ukoliko posedujete automobil iz BMW i serije možete ga ovde i napuniti.

Radno vreme BMW muzeja:

  • Ponedeljak – Ne radi
  • Utorak – Nedelja od 10:00h do 18:00h
  • Praznicima ne radi to je Božić i Nova godina.

Radno vreme BMW Welt (svet):

  • Od 10:00h do 18:00h
  • BMW Svet se sastoji od poslovne zgrade, restorana, test staze, prodavnice opreme za BMW automobile i kolekcije svih modela automobila kroz vreme. Radno vreme se razlikuje za određeno mesto u okviru BMW sveta za više informacija o BMW svetu i muzeju posetite njihov oficijalni web sajt: BMW Welt – museum

Uvek smo tu za vas i vaš stari, polovan automobil marke Bmw kao i bilo koje druge marke. Procena i isplata se obavlja istog dana u dogovoreno vreme. Na vama je da nas pozovete, pošaljete online upit i zakažete posao oko otkupa polovnih automobila BMW

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.