Auto placevi Rakovica

autoplacevi rakovica

Ako živite na teritoriji opštine Rakovica, sigurno ćete naći polovan automobil za vas u moru odlične ponude. Veliki izbor raznih marki vozila, modela sa velikim izborom različitih benzinskih i dizel agregata.  Na auto placevima u Rakovici potrudiće se da vam obezbede baš automobil kakav želite, naravno u skladu sa vašim budžetom.

Izdvajamo vam najbolje auto placeve i dilere polovnim automobilima na teritoriji opštine Rakovica.

Predstavljamo vam najbolje auto placeve na opštini Rakovica koji iza sebe imaju najveći broj zadovoljnih kljijenata. Takođe ovde možete videti šta trenutno od plovnih automobila nudi auto plac u vašem komšiluku na opštini Rakovica.

Auto plac Floyd Automobili

Adresa: Slavka Rodića 23, 11000 Rakovica, Vidikovac.
Radno Vreme: Potrebno zakazivanje na kontakt telefon.

Telefon: 0612114564

Trenutnu ponudu polovnih automobila firme „Floyd Automobili“ na sajtu polovniautomobili.com možete videti klikom na Floyd Automobili.

Auto plac Igor BGD

Adresa:Saše Filipović 16, 11231 Rakovica
Radno Vreme: Potrebno zakazivanje na kontakt telefon.

Telefon: 0637789789
Telefon: 0658040444

Trenutnu ponudu automobila firme „Igor BGD“ možete videti na sajtu polovni automobili koju možete videti jednostavnim kliom na link auto plac Igor BGD.

Auto plac Djukic Agencija

Adresa: Patrijarha Dimitrija 63, 11090 Beograd
Radno Vreme: od 09h do 19h

Telefon: 0691139285
Telefon: 0646155856

Trenutnu ponudu polovnih automobila firme za uvoz polovnih vozila prodavca „Djukic Agencija“ možete videti na sajtu polovni automobili koju možete videti klikom na link Auto plac Djukic Agencija.

Kao što svi garantuju da su vozila legalno uvežena iz inostranstva i ocarinjena, urađen amss pregled. Izuzetno su očuvana i predaju se novom vlasniku sa celokupnom i urednom dokumentacijom. Prodaja je moguća na kredit i na lizing preko poslovnih banaka. Možete sve obaviti na jednom mestu, uključujući i tehnički pregled i registraciju vozila. Dozvoljen je svaki vid provere vozila i njihovog stanja. Cene su za svačiji džep, a svaki auto je odmah spreman za prevod na ime kupca. Auto placevi iz  opštine Rakovica dugo razvijaju svoj posao kojim se bave i svaka saradnja je stvorila zadovoljstvo klijenata. Pronalaženje savršenog automobila za vas je njihova briga, a osmeh oduševljenog vozača cilj i suština poslovanja. 

Ukoliko želite da posetite auto placeve na Novom Beogradu ili auto placeve na opštini Voždovac možete ih videti jednostavnim klikom. 

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.