Saab 9-5 2.0 Turbo 1997-2005

saab 9-5

Predstavljamo vam naša auto iskustvo o automobilu Švedske marke Saab koji nosi oznaku 9-5. Ovaj čuveni model Švedskog proizvođača luksuznih automobila sa turbo motorima proizvodio se od 1997 godine do 2005 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model automobila sa benzinskim turbo agregatom od 2.0 litra.

Vrline Saab 9-5 2,o T 1997-2005

Luksuzan automobil sa tesko zastarivom linijom dizajna. Ukoliko je dobar primerak sa motorom 2.0 mozete biti sigurni u njega da vas nece ostaviti na putu. Visok nivo opreme i bezbednosti su jedan od kvaliteta ovog auto brenda.

Mane Saab 9-5 2,o T 1997-2005

SAAB sa oznakom 9-5, 2.0t oce da strada turbina. Automobil pravi veliku potrosnju u gradskoj i otvorenoj voznji.

Ukoliko ste rešili da kupite neko vozilo iz porodice SAAB automobila svakako nećete pogrešiti, jer se odlikuju zaista visokom izdržljivošću, a namenjeno je vožnji u ekstremnim uslovima, kakvi se vrlo često mogu naći u nordijskim zemljama. Verujemo da ćete u potpunosti uživati u SAAB 9-5 2 vozilu, koje će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe kada je u pitanju prevoz.
Ipak, SAAB 9-5 2 ima i nekoliko mana o kojima treba otvoreno razgovarati pre njegove konačne kupovine. Pre svega delove za ovaj automobil je nešto teže pronaći u Srbiji, što i ne treba da čudi jer se ne radi o nemačkom ili francuskom proizvođaču. Sama cena ugradnje delova je nešto kompleksnija i skuplja, pa to sasvim sigurno neće oduševiti potencijalne vlasnike ovog vozila.
Kada se radi o kvalitetu SAAB 9-5 2 vozila, jasno je da je ono izdržljivo, ali morate sa vremena na vreme obratiti pažnju na turbinu, koja je istovremeno i glavni uzročnik kvara ovog vozila. Možda i njegova najslabija karika, pa prosto pre njegove kupovine u razgovoru sa vlasnikom morate tražiti dokaze da li je turbina originalna, da li je nešto menjano, a ne bi škodilo da i auo odvezete na detaljan predleg kod automehaničara kome verujete.
Osim ovoga morate računati sa tim da je SAAB 9-5 2 automobil izuzetno velike potrošnje, i to pogotovo na otvorenim putevima, ali i u gradskoj vožnji, pa sasvim sigurno nije najekonomičnije rešenje za porodice koje vode računa o svakom dinaru iz kućnog budžeta. Ipak, na vama je da odlučite da li želite njegovu kupovinu ili ne.
Ipak, da ne bude kako samo kudimo SAAB 9-5 2 on ima i svojih vrlina, koje mnoge ljude lome da kupe baš ovaj automobil. Pre svega on je perfektno dizajniran i njegov izgled gotovo da nikada neće izaći iz mode, tako da će se apsolutno svideti ljudima kojima je izgled automobila bitan. On je po svojim karakteristikama pre svega luksuzan automobil, namenjen kupcima sa nešto dubljim džepom.
Gotovo je izvesno da vas neće ostaviti na putu, jer je izuzetno pouzdano vozilo, a ukoliko vozite automobil sa oznakom 2.0, njegova pouzdanost na putu gotovo da nema granice. Takođe, izuzetno je bogat dodatnom opremom, koja osim što donosi bolji ugođaj tokom vožnje kod vozača i njegovih saputnika, povećava i nivo bezbednosti.
Sve ove karakteristike govore za ili protiv kupovine modela SAAB 9-5 2, ali odluku prosto morate doneti na osnovu ličnog osećaja. Ukoliko budete želeli da kupite ovaj automobil, naša agencija će vam pomoći da skupite novac tako što će otkupiti vaše staro vozilo.

Be the first to comment on "Saab 9-5 2.0 Turbo 1997-2005"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*