Rover 214 1.4i 1995-1999

Predstavljamo vam naša auto iskustva o Engleskom automobilu marke Rover koji nosi oznaku 200. Naš  model  koji smo testirali i opisali kroz naše autoiskustvo ima oznaku 214. Ovo je  Britanski automobil koji se proizvodio od 1995 godine do 1999 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model automobila sa benzinskim agregatom koji nosi oznaku 1.4i.

Vrline Rover 214 1.4i 1995-1999

Rover sa motorm koji nosi oznaku 1.4i je jako pouzdan motor, zahvalan ukoliko ga redovno odrzavate. Živahan gradski automobil, dovoljno prostran za cetiri odrasle osobe.

Mane Rover 214 1.4i 1995-1999

Skupi originalni delovi i slaba servisna mreza.

Rover je marka luksuznih automobila, izuzetno popularnih u Velikoj Britaniji, ali i na „kontinentu“, međutim njihova popularnost do Srbije i nije stigla, pre svega zbog činjenice da naši ljudi uglavnom nemaju novca za ovakvo luskuzne modele automobila. Ipak, na tržištu se nalazi Rover 214 1.4i a pre njegove kupovine jednostavno morate znati ovih par činjenica koje će vam pomoći da donesete konačnu odluku.
Pre svega ukoliko se odlučite za kupovinu Rover 214 1.4i morate dobro proveriti u kom se stanju nalazi ovaj automobil, jer čak i najmanja sitnica koja mu nedostaje može poprilično da vam zakomplikuje život. Naime, servis i popravka ovogautomobila je jako komplikovana zbog nedostatka servisne mreže u Srbiji, a obični automehaničari vrlo često ne znaju kako da se ophode sa ovim automobilom.
Sa druge strane, a imajući to u vidu, morate biti svesni da je i opravka ovog automobila izuzetno skupa, jer se delovi na tržištu Srbije ne mogu jednstavno naći, a pitanje je da li ćete jednostavno naći i odgovarajućeg mehaničara. Potrebno je dobro razmisliti o ovim pitanjima, pre nego što se upustite u avanturu kupovine Rover 214 1.4i automobila.
Ukoliko želite automobil koji je pouzdan, i za koji ste sigurni da vas neće izdati na sred puta onda je sasvim sigurno da je Rover 214 1.4i pravo rešenje za vas. Pre svega on je iako po svojoj strukturi mali automobil namenjen gradskoj vožnji, ipak porodičan automobil, u kome se sa svojom porodicom možete upustiti i na neko duže putovanje. Među ostalim Roverima 214, pogotovo ovaj sa oznakom 1.4i se izdvaja kao pouzdan automobil, pa možete biti apsolutno sigurni i bezbedni tokom vožnje u njemu. Naravno, neophodno je redovno ga održavati, a on će vam to višestruko vratiti.
Kao što smo već istakli Rover 214 1.4i je živahan gradski automobil, sjajnih dimenzija zbog kojih ćete moći lako da manevrišete uskim gradskim ulicama. Osim toga, karakteriše ga savremen dizajn, koji će privući dosta pažnje gde god da se nalazite. Takođe, bogat je i dodatno opremom, koji povećava komfor aztomobila, ali i povećava bezbednost putnika u automobilu, tako da se možete osetiti potpuno slobodno tokom vožnje. Pregledan je, nije veliki potrošač, pa je to takođe jedna od posebnih prednosti Rover 214 1.4i vozila.
Nakon svega ovoga, na vama je da se odlučite da li želite da kupite Rover 214 1.4i automobil, a ukoliko na kraju ipak donesete pozitivnu odluku, naša agencija će vam pomoći da skupite novac za njegovu kupovinu tako što će vam otkupiti vaš stari automobil, i to po najpovoljnijoj ceni koju u tom trenutku budete mogli da pronađete na tržištu. Možete brzo prodati vaš stari model kroz sponzorisanu uslugu otkup automobila rover.

1 Comment on "Rover 214 1.4i 1995-1999"

  1. Miodrag Tošković | 05/04/2019 at 06:57 | Одговори

    Tek sam ga kupio

Leave a comment

Your email address will not be published.


*