Peugeot 206 Hatchback 1.4XS 1998-2009

peugeot-206-hatchback

Predstavljamo vam naša iskustva o Francuskom modelu Peugeot 206 Hatchback 1.4XS koji se proizvodio od 1998 godine do 2009 godine, ovo iskustvo važi za model sa oznakom 206.

Vrline Peugeot 206 Hatchback 1.4XS 1998-2009

Odličan mali gradski automobil atraktivnog izgleda. Jeftin za održavanje, nekvari se naravno zavisi od stanja vozila, broj pređenih kilometara kao i godišta.

Mane Peugeot 206 Hatchback 1.4XS 1998-2009

Skučen zadnji prostor, neudobna sedišta. Veliki potrošač do 10l benzina za gradsku vožnju. Skup remont torzije koja mu obično starda kada ga kupite.

Peugeot 206 Hatchback je mali gradski automobile izuzetno popularan u Srbiji pre svega zbog svog izgleda, ali i generalne popularnosti vozila ovog proizvođača, jer su kupci njima prilično zadovoljni i kada se radi o kvalitetu izrade, ali i kada se radi o ceni. Zbog svega ovoga, mnogi se odlučuju na kupovinu baš ovog modela, ali i on kao i svaki drugi model automobila ima svoje vrline i mane koje ćemo predstaviti u ovom tekstu.
Pre svega morate razumeti da je Pežo 206 Hatchback napravljen tako da se na prvi pogled dopadne kupcima, što svakako sa sobom nosi i pozitivne i negativne karakteristike. Savremenog dizajna, i sjajnog kvaliteta izrade spoljašnosti, ovaj automobile će vam sasvim sigurno biti jedan od najdražih automobila, jer tokom gradske vožnje zaista pleni svojim izgledom, koji je zaista savremen i elegantan.
Ipak, ljudi automobile ne kupuju samo zbog izgleda, pa su važne i njegove ostale karakteristike. Ono što će vam se sigurno dopasti kod Peugeot 206 Hatchback automobila je svakako niska cena održavanja, jer je servis u odnosu na modele sličnih karakteristika jeftin, a i delovi za njega se mogu lako naći, pa nisu skupi, is a te strane možete biti apsolutno zadovoljni. Takođe, veoma interesantan statistički podatak koji je vezan za ovaj automobil kaže da se on vro retko kvari imajući u vidu broj pređenih kilometara i godišta, što samo znači da je jako izdržljiv, i da sa njim nećete imati velikih problema.
Sa druge strane, ovaj automobile je u odnosu na modele iz slične klase veoma veliki potrošač. On troši čak 10 litara tokom gradske vožnje, što može značiti veliki finansijski izdatak za prosečnu porodicu u Srbiji. Sama vožnja je prilično neudobna, jer su takva sedišta, neudobna, a putnici koji sede pozadi će imati dodatni osećaj nelagodnosti tokom vožnje u Peugeot 206 Hatchback, jer je prostor namenjen njima dosta skučen.
Vredi pomenuti i to da je remont torzije, koja obično strada kada kupite polovan Pežo 206 Hatchback prilično skup, pa vas svakako očekuje dosta ulaganja u ovaj automobile ukoliko se rešite da postanete njegov vlasnik.
Osim svega ovoga navedenog, kao i uvek kada su u pitanju modeli automobile koje proizvodi Pežo, i ovaj model je bogat dodatnom opremom, tako da sa te strane možete biti maksimalno zadovoljni, ali opet uz sve nedostatke, nismo sigurni da li je to dovoljno kada je sama vožnja prilično neudobna.
Ukoliko želite da kupite Pežo 206 Hatchback automobil a nemate dovoljno novca, naša agencija će vam pomoći i otkupiti vaš stari Peugeot automobil, kako biste nabavili svoje vozilo.

Be the first to comment on "Peugeot 206 Hatchback 1.4XS 1998-2009"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*