Nissan Juke 2010-2015

nissan-juke

Predstavljamo vam naša iskustva veoma atraktivnom automobilu Japanskog brenda marke Nissan koji nosi oznaku Juke koji se proizvodi od 2010 godine do 2015 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model automobila.

Vrline Nissan Juke 2010-2015

Jako atraktivan kako za ženski tako i za muški pol,lep dizajn,enetrijer i kokpit izgledaju kao svemirski brod što je danas glavni cilj svih proizvođača,vrlo zanimljiv za vožnju,dosta bogata oprema u osnovoj verziji,precizan upravljački sistem,vrlo okretan za gradsku vožnju,startan,auto bez čestih i problematičnih kvarova,dosta izdržljiv motor,malo skuplji na našem tržištu ali opet se isplati dati novac za ovaj model automobila.

Mane Nissan Juke 2010-2015

Kratak hod menjača,nedostatak šeste brzine,veliki potrošač,nedostatak polovnih delova,skup za održavanje,kvalitet plastike posle nekog vremena počinjeda se čuje i da škripi u kabini,slab odziv motora za veliku karoseriju,trapovi su dosta tvrdi za neše puteve,bučniji pri brzini većoj od 120 km/h,mali gepek za ovu vrstu automobila.

Japanski proizvođač automobila Nisan, je sve više popularan i u Srbiji, pre svega zbog kvaliteta izrade automobila, udobnosti tokom vožnje, ali i bezbednosti. Jedina mana, ako je tako možemo nazvati, ranije je bila nedostatak delova, pa samim tim i njihova cena, ali je danas ona na nivou na kojem svaki prosečni ljubitelj Nisan automobila može da je priušti. Nisan Juke 2010-2015 je jedan od zaista sjajnih modela ove kompanije koji je izuzetno tražen u Srbiji.
Jedna od osnovnih mana Nisan Juke modela, ako je uopšte možemo nazvati manom je nedostatak šeste brzine. Ipak, kako su jako retki momenti, a gotovo svuda u Srbiji i nedozvoljeno razvijanje tolikih brzina, u svakodnevnoj vožnji vi nećete ni osetiti ovaj nedostatak automobila. Karakteristike koje smo već pomenuli, kao što je nedostatak rezervnih delova, su posebno vidljive za ovaj model pa je on izuzetno skup za održavanje, što se prosečnom vozaču u Srbiji svakako neće uopšte dopasti.
Što se tiče same vožnje, odnosno upotrebe ovog automobila, svakako je da ćete primetiti odmah po pokretanju da menjač ima kratak hod, što može otežati upravljanje istim tokom duge vožnje. Takođe, karaktersitika je i slab odziv motora za ovako veliku karoseriju, a sa obzirom na veličinu automobila, zanimljivo je i da je gepek izuzetno mali. Nisam Juke pravi dosta buke pri razvijanju brzina većih od 120 kilometara na čas, a trapovi su dosta tvrdi za naše puteve, pa je i sam doživljaj tokom vožnje nešto lošiji u odnosu na modele automobila koji nam stižu od konkurencije.
Ipak, moramo istači da je Nisan Juke jednostavno savršeno dizajniran, tako da se na prvi pogled odmah dopada kako ženskoj tako i muškoj populaciji. Unutrašnjost automobila je gotovo savršena, odmah po stupanju za volan imate utisak dobro opremljenog automobila, sve vam je na dohvat ruke, pa samim tim i zadovoljstvo vozača tokom vožnje je na izuzetnom nivou. Automobilom se precizno upravlja, jako je pogodan za manevrisanje uskim gradskim ulicama, pa samim tim i za gradsku vožnju.
Benzinski motor je dosta izdržljiv, i koliko smo primetili bez ikakvih neželjenih kvarova, ili problematičnih situacija. Nisan Juke je jednostavno pouzdan automobil na koji se možete osloniti u gotovo svakoj situaciji. Njegova kupovina u samom startu je nešto skuplja nego što se to dalo očekivati na našem tržištu, ali mišljenja smo da vredi dati novac za njegovu kupovinu.
Svakako da će vam bti potreban novac za kupovinu ovog automobila, a kako biste ga stekli dovoljno možete se obratiti našoja agenciji, koja će od vas otkupiti vaš stari automobil i na taj način vam rešiti jedan veliki problem. Nudimo vam otkup Nissan automobila uz najbolje otkupne tržišne cene u Srbiji.

1 Comment on "Nissan Juke 2010-2015"

  1. Uzeo sam ga pre mesec dana, napravio oko 1000 km, za sada sve ok, potrosnja oko 7,5 lit, obicno je tempomat ukljucen na 120 km/h, po gradu oko 8,5/9,0 l. Motor 1.6 / 117 ks, mali gepek, i fali 6 brzina. Ostalo ono prosek, sedista udobna, buka pei 120 malo veca, i 3.800 obrtaja na 120 km/h, samo sve je oprosteno posto je ludacki precizan, i ne krcka nista od plastike

Leave a comment

Your email address will not be published.


*