Audi 80 B3 1986-1991

audi-80-b3

Prestavljamo vam naša iskustva o cuvenom Audi 80 iz serije B3 koja se proizvodila od 1986 godine do 1991 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model sa benzinskim agregatom.

Vrline Audi 80 B3 1986-1991

Čuveni Audi 80 je u Srbiji i dalje dobar automobil što i nije daleko od istine. Osim što je star i tehnološki zastareo ukoliko nije imao ozbiljne havarije može da izgleda kao nov, zahvaljujući pocinkovanoj limariji. Motor od 1.8 je dosta pouzdan ukoliko nije prešao ozbilju kilometražu. Udoban za vožnju i dalji put.

Mane Audi 80 B3 1986-1991

Sukčen prostor i mali gepek su samo od nekih mana Audi 80. Veliki potrošač, problem sa K glavom ukoliko imate ugrađen auto gas. Naravno tehnološka zastarelost bez naprednijih sitema, nesiguran za bočne i čeone udare.

Modeli Audi automobila su svakako na ceni u Srbiji, čak i kada se radi o nešto starijim automobilima, kao što je na primer Audi 80 model B3 1986-1991. Nije ni čudo kada znamo sa kakvom se pažnjom i kakvim kvalitetom svaki primerak Audi automobila radi, a sa obzirom da su namenjeni kupcima sa nešto dubljim džepovima. Ipak, stariji modeli su praktično dostupni svima, a ukoliko želite da kupite ovaj model nećete se pokajati.
Pre svega, ukoliko želite da kupite Audi 80 B3 automobil morate da znate da se on praktično proizvodio pre trideset godina, i da u mnogim ozbiljnim državama na svetu on danas predstavlja pravi rariret kod ljubitelja automobila. Ipak, to ne umanjuje njegove sjajne karakteristike, pogotovo ako se radi o očuvanom modelu, koje vam garantuju da će vam on biti sjajan partner tokom vožnji u svim uslovima. Ipak, imajte na umu da je on pravljen kao limuzina, namenjena pre svega uslovima gradske vožnje i vožnje na auto-putu.
Kada je reč o kvalitetu izrade Audi 80 B3 automobila možete biti spokojni, jer se radi o nemačkom kvalitetu izrade. Kao što smo već napomenuli, Audi automobili se prave za one nešto izdašnije kupce, i kada se radi o kvalitetu automobila tu greške jednostavno ne sme da bude. Jedina stvar koja vas može naterati da odustanete od kupovine ovog automobila je njegova starost, ali ako je limarija dobro očuvana, automobil će izgledati kao nov zahvaljujući njegovoj pocinkovanoj limariji.
Jedna od najvećih mana Audi 80 B3 automobila, a to zaista i ne treba toliko da čudi je njegova tehnološka zastarelost u odnosu na vreme, tako da mnogo stvari koje se danas čine tako normalnim on ne poseduje. Pre svega morate da znate da je on jako veliki potrošač i da sa te strane nećete napraviti neku uštedu. Takođe, ukoliko imate ugrađen auto gas, imaćete velikih problema sa K glavom, što stvara zaista dosta nevolja vlasnicima ovog automobila.
Takođe, Audi 80 B3 je nesiguran za bočne i čeone udare, jako ih slabo podnosi, a jedna od najvećih mana koje sasvim sigurno karakterišu inače ovaj sasvim solidan automobil su skučen prostor u automobilu, tako da nije namenjen vožnji više od 3 osobe, kao i mali prostor za gepek, što može biti problem ukoliko ste krenuli na duže putovanje sa porodicom. U tom slučaju morate redukovati broj stvaro koje nosite, kao i da pravite češće pauze tokom vožnje.
Ukoliko želite da kupite ovaj zaista odličan primerak automobila, naša agencija će vam pomoći tako što će vam dati dodatni keš kroz otkup vašeg starog vozila. Ukoliko zelite da prodate vas automobil kroz uslugu otkup Audi automobila  na pravom ste mestu, dobijate najvecu otkupnu cenu i isplatu u istom danu.

Be the first to comment on "Audi 80 B3 1986-1991"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*