Alfa Romeo 156 1997-2005

alfa-romeo-156

Predstavljamo vam naša iskustva o automobilu Italijanskog auto brenda marke Alfa Romeo koji nosi oznaku 156 koji se proizvodio od 1997 godine do 2005 godine, ovo iskustvo važi za model 156.

Vrline Alfa Romeo 156 1997-2005

Motori prelaze dosta kilometara bez otvaranja,atraktivna linija,jeftina u samom startu kupovine, mali potrošač,upravljiva, brza, dosta lep osećaj vožnje po krivinama,udoban,startan,lep enterijer,uloženo dobijeno za te pare je odlično za naše tržište s obzirom na konkurentne limuzine.

Mane Alfa Romeo 156 1997-2005

Mekana za naše puteve, trapovi, poluosovine, plivajući zamajac, egr ventil,dizne, mali retrovizori, loša preglednost, elektronika, senzor radilice, malo mesta na zadnjoj klupi, mali ajnšlag, skupa za održavanje, kod svega navedenog treba uzeti u obzir da kod nas stižu uglavnom sa mnogo kilometara i havarisane.

Italijanski Alfa Romeo je danas deo FCA grupe čji je nosilac Fiat, ali su modeli ovog proizvođača i dalje cenjeni među kupcima u Srbiji, pre svega zbog odnosa cene i kvaliteta koji je gotovo uvek bio na strani kupca. Po svojim karakteristikama izdvaja se model Alfa Romeo 156, koji se često viđa na drumovima u Srbiji. Ukoliko baš vi želite da kupite sa Alfa Romeo 156 1997-2005 automobil, predstavićemo vam neke od osnovnih karakteristika ovog modela.
Pre svega morate razumeti da se luksuzni modeli automobila stranih proizvođača prave na neki način za luksuzne vožnje. To znači da se očekuje da vozila krstare putevima koji se nalaze u odličnom stanju, a što često kod nas nije slučaj, pa se može smatrati da je Alfa Romeo 156 previše mekan automobil za naše puteve. To naravno ne znači da se uopšte ne može koristiti, naravno da može, ali je suština da je izrađen od takvog materijala da se može lako oštetiti.
Što se tiče same vožnje u ovom modelu je izuzetno nezgodna. Pre svega morate imati vidu da Alfa Romeo 156 ima izuzetno male retrovizore, pa će vam preglednost puta tokom vožnje biti znatno otežana. Takođe, ovaj model iako pripada klasi porodičnih automobila, koji može da se koristi za vožnju četiri ili pet osoba. Nije baš neka sreća voziti se nazad pre svega jer nema puno mesta na zadnjoj klupi. Osim navedenog morate uzeti i u obzir da ovaj model automobila vrlo često u Srbiju stiže u izuzetno lošem stanju, da je izuzetno skup za održavanje, pa su sve to možda razlozi da ukoliko nemate dovoljno novca, da se odlučite za neki drugi model automobila.
Ipak, da ne bude da samo kudimo Alfa Romeo 156, moramo istaći da motor ovog modela može da pređe dosta kilometara bez otvaranja. Naravno ovo važi uz redovno održavanje i originalne delove,ulja za Alfa Romeo automobile. Takođe, ukoliko vam estetika igra ulogu pri izboru automobila, bićete veoma zadovoljni jer je ovaj automobil zaista sjajnog dizajna. Što se tiče ekonomske strane, automobil je u odnosu na slične automobile iz iste cenovne kategorije jeftin u samom startu, jako malo troši, ali kao što već rekosmo skup je za održavanje, pa dobro treba razmisliti pri njegovoj kupovini.
Osim toga, ovaj model karakteriše izuzetna udobnost tokom vožnje, automobil je startan, i poseduje jako lep i uređen enterijer, i što se tiče same cene i kvaliteta konkurentan je u odnosu na ostale modele limuzina iz slične klase.
Naravno, ukoliko želite da kupite ovaj automobil a želite da prodate svoj stari, obratite se našoj agenciji za otkup automobila marke Alfa Romeo, mi ćemo vam pomoći da ostvarite sve vaše ciljeve.

Be the first to comment on "Alfa Romeo 156 1997-2005"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*