Hyundai ix35 2.0 16v 163KS DOHC od 2009-2015

Hyundai ix35

Poročitajte naša iskustva o korejskom auto brendu Hyundai SUV modelu koji nosi oznaku IX35. Naš  model koji smo testirali i prikazali kroz iskustvo ima motor zapremine 2.0 benzinski agregat sa 16 ventila. Ovaj SUV automobil koji se proizvodio od 2009 godine do 2015 godine, ovo iskustvo važi za hyundai ix35.

Vrline Hyundai ix35 2.0 benzin 16v 163KS DOHC od 2009-2015

udoban suv automobil, ne oseca neravnine na putu, odlična preglednost, udoban za duza putovanja, gepek dovoljno prostran, niska potrosnja na otvorenom putu, odlican za voznju van asfaltnog puta, snazan benzinski agregat od 163ks, odlicna kvalitetna zavrsna obrada enterijera.

Mane Hyundai ix35 2.0 benzin 16v 163KS DOHC od 2009-2015

dosta veca gradska potrosnja, nepregledan nazad za gradsku voznju, skucen nazad za tri odrasle osobe

Tržište polovnih automobila u Srbiji je postalo sve bogatije, pre svega zbog toga što naši ljudi traže kvalitetne automobile bez obzira na to o kojoj se marki radi. Jedan od takvih automobila je i Hyundai ix35 2.0 benzin 16v 163ks DOHC od 2009 – 2015, koji svojim vlasnicima pruža mnogo zadovoljstva tokom vožnje u različitim segmentima. Postaje sve popularniji izbor, pa možda nije loše da razmislite o njegovoj kupovini.
Pre svega morate da razumete da Hyundai ix35 spada u kategoriju SUV modela, koji lako mogu da savladavaju čak i vožnju nešto nepristupačnijim delovima terena. Recimo, tokom vožnje konkretno ovaj model apsolutno ne oseća neravnine na putu, pa je vožnja njime zaista udobna. Osim toga, ima odličnu preglednost, pa vozač tokom vožnje ima odličnu kontrolu automobila, bez obzira na to u kakvim uslovima i gde vozi.

Moramo istaći da je Hyundai ix35 pre svega namenjen za duža putovanja, a i dizajniran je kao takav. Recimo, gepek je dosta prostran, tako da možete spakovati sve ono što vam je neophodno za put. Osim toga, on zaista troši malo goriva na otvorenom putu, tako da ćete sa te strane apsolutno biti zadovoljni, a možete ostvariti čak i neku vrstu uštede. Takođe, njegova glavna karakteristika je udobnost, što putnicima u vozilu prija naročito tokom dužih putovanja.
Ipak, da ne bude baš sve tako idealno kod automobola Hyundai x35 pobrinuli su se pre svega dizajneri koji su napravili SUV vozilo, za duža putovanja, a koje putnicima koje sede pozadi ne pruža dovoljno komfora jer je prilično skučeno vozilo. Tako na primer, gotovo je nemoguće smestiti tri odrasle osobe pozadi, pa morate voditi računa o tom detalju ukoliko se rešite za njegovu kupovinu.
Iako ga karakteristiše odlična preglednost tokom vožnje, moramo istaći da je ta preglednost ipak smanjena tokom gradske vožnje, tako da Hyundai x35 i nije baš najidealnije vozilo za vas, ukoliko će vam služiti ovoj nameni. Osim toga imajte u vidu, da se niska potrošnja na otvorenom putu, tokom gradske vožje znatno povećava, pa ćete svakako imati i veće izdatke tokom nje. Dakle, ukoliko želite da ovaj automobil koristite za gradsku vožnju, pitanje je da li vam se to uopšte isplati.
Vredi dodati i to da je Hyundai ix35 zaista svojim izgledom savršen automobil, prelepog dizajna, i kvalitetne završne obrade. Osim toga, poseduje zaista dosta dodatne opreme, sve zarad dodatne komfornosti tokom vožnje, pa ćete sa te strane biti apsolutno zadovoljni, ukoliko se rešite na njegovu kupovinu.
Ukoliko se odlučite da kupite baš ovaj automobil, vaš stari automobil možete prodati našoj agenciji koja će vam izaći u susret i ponuditi vam najbolju otkupnu cenu, i na taj način vam dati dodatni keš neophodan za kupovinu novog automobila.

Be the first to comment on "Hyundai ix35 2.0 16v 163KS DOHC od 2009-2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*