Zamena zimskih auto guma za letnje!

zamena-guma-zimske-letnje

April je mesec kada dnevne temperature odavno prelaze 7 stepeni vreme je za zamenu zimskih guma za letnje gume. Zimske gume su jako mekane pogotovu na toplom asfaltu u letnjem periodu i postaju nesigurne za vožnju i jako brzo se troše.


Prilikom skidanja zimskih guma potrebno je obeležiti gume prednje-zadnje to je zbog poznate karakteristike da se prednji pogonski pneumatici više troše, zato radimo zamenu da bih ravnomerno trosili i samim tim duže trajale. Pošto ih obeležite potrebno je oprati ih i pravilno odložiti. Prilikom montaže letnjih guma poželjno je da ih napaunite-naduvate azotom da bi smanjili potrošnju u letnjem periodu na visokim temperaturama.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.