Stari automobili presovanje

stari automobili presovanje

Svako od nas je barem jednom pomislio kako bi bilo baš super kada bismo uspeli da restauriramo neku starinu koju držimo u kući ili posedujemo na drugi način. Na primer neki stari sat ili komad nameštaja ili čak kuću na selu. Osim ovoga često imamo razne gotivne ideje u vezi sa starim ćaletovim Tristaćem u garaži ili nekoj Bubi koji navodno čekaju neko bolje vreme kako bi bili uglancani oldtajmeri poput onih u dokumentarcima na kablovskoj televiziji.

Međutim, budimo realni, ali zaista. Nije dovoljno samo ofarbati auto I kao sad je ok i kao nov je. Potrebno je srediti mu limariju, koja je skoro pa cela istrulila, išmirglati ceo auto, zameniti pokvarene delove novim, ali originalnim ili barem nekim koji baš lice, staviti novu instrument tablu i verovatno volan… A o onome ispod haube što mora da se promeni ne vredi ni da pričamo. Sve u svemu to je možda par hiljada evra ukupno. Važi, nije problem ako imate te pare i naravno imate da živite i placate račune i ostalo. Ali ako nemate onda svi pomenuti planovi postaju samo maštarija. A to je naša realnost u zemlji Srbiji. O njoj neću da vam govorim. Ni o tužnoj realnosti ni o Srbiji, jer sve već znate, ali ću vam reći šta sve možete uraditi sa automobilom u koji nemate da uložite te hiljade evra i takav kakav je predstavlja samo gomilu metala, gume i plastike.

Otkup starih automobila na kilo

Možete ga prodati u stilu otkup automobila na kilo. Zašto? A zašto da ne? Nemojte da dozvolite da vam taj stari auto smeta u garaži koju možete da iskoristite za bolje stvari. Na kraju svega možda možete I da je pretvorite u manji stambeni deo kuće, radionicu za nešto ili veliku ostavu. Prodajom na kilo možete i da zaradite neki dinar i da uredite taj deo kuće, na primer.
Ako vam to vozilo stoji napolju slobodno ga ponudite nekom reciklažnom centru ili čak reciklažnom centru za preoivanje automobile, a možete i auto otpadu. Raspitajte se gde vam nude najbolju cenu I na taj način zaradite neki novac umesto što morate da gledate kako vam ta kola sve vise propadaju. Na kraju svega bićete jedan od onih dobrih likova koji brinu o čovekovoj okolini I na taj način je štitite. Ok, napušteni auto je divno sklonište za životinje sa ulice, ali da ne idemo toliko daleko, ipak.
Ovo su samo neke ideje o kojima valja dobro razmisliti,a po našim saznanjima, verovatno, najbolja varijanta je da prodate auto nekom od centara za presovanje automobila. Neki među njima su podigli nivo svojih usluga toliko visoko da će vam poslati njihovu šlep službu koja će da idveze taj krš iz vase garaže ili dvorišta i pri tome vam plati za sve to.
Ono što je potrebno da uradite je da sedate kući i okrenete nekoliko brojeva telefona da se raspitate o svemu. Kada saznate sve što vas interesuje pozovete firmu koja se bavi tim poslom i samo sačekate da dođu. Što je vozilo teže to je više novca.
Razmišljanje o tome kako se mnoge dobre i kul stvari mogu uraditi sa starijim kolima i kako se od njih može napraviti stvarno super oldtajmer su jako dobar fazon, ali je realizacija takvog projekta osuđena na propast ako nemate dovoljno novca i dobre majstore koji će vam sve završiti. Zato razmislite dobro o svemu i zaključite šta vam je najbolje. Otkup starih auta vam nudi mogućnost da zaradite ili besplatno uklonite vaše vozilo. Mi smo vam dali neke ideje, a ostalo je na vama.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.