Slike hostesa i automobila | Sajam automobila 2017 Beograd

sajam automobila 2017

Sajam automobila u Beogradu ove godine će se održati po 53. put, i kao svake godine do sada donosi nam novitete od kojih će nam sigurno zastati dah. Prelepi četvorotočkaši, namenjeni predstavljanju široj publici, a koji su iz fabrika izašli u proteklih godinu dana svake godine privlače pažnju hiljada građana Srbije, pa verujemo da će tako biti i ovog puta.

Slike sajma automobila i slike hostesa

Svi brendovi proizvođača automobila, motocikala i lakih privrednih vozila, a koji posluju na našem tržištu biće predstavljeni i na Beogradskom sajmu automobila, a i ove godine ćemo zaista videti neka velika imena svetske auto industrije, kao što je Jaguar, Rols Rojs, Aston Martin i slični. I ove godine posetiocima će biti dostupne sale 1, 2a, 3, 4 i 5, u kojima mogu uživati a možda čak i kupiti neki od najnovijih automobila. Naravno, internet portali su prepravljeni slikama sa Sajma automobila i slikama hostesa.

[Not a valid template]
Naravno osim premium brendova, tu će biti i nama svakako dobro poznati brendovi koje svakodnevno možete videti na ulicama svog grada. Svakako da će u centru pažnje biti nemački proizvođači, tu pre svega mislimo na Mercedes, Audi, Opel, zatim francuski Pežo, Reno, pa i Dačija koja je deo Renoove grupe, zatim automobili FCA grupacije, FIAT, Krajsler. Naravno, neće izostati ni vozila sa dalekog istoka Hjundai, koji je sve popularniji u Srbiji, zatim Tojota…
Verovatno posebnu poslasticu za sve činiće kao i svake godine deo Sajma automobila, na kojem će biti predstavljeni dvotočkaši, odnosno moćni motocikli, a obzirom na to da je počela i sezona Moto GP-ija, verujemo da će upravo vozila kakva voze Rosi, Markez, Lorenco i ostali vozači izazvati veliku pažnju javnosti. Naravno, moći ćete uživo da vidite vozila kompanija Honda, Suzuki, Jamaha, Aprilja, Dukati, ali i onih nešto slabije kubikaže poput Vespi, Tomosa, Pežoa i ostalih vozila.

[Not a valid template]
Kao i svake godine na Sajmu automobila vas očekuju posebni programi, i zabava namenjena članovima čitave porodice, i zbog toga je ovo zaista jedan događaj koji obeležava automobilizam kod nas. Poseban poklon biće sada već tradicionalni Family day, koji će se održati 30. marta, i tokom kojeg je omogućena kupovina ulaznica za čitavu porodicu po privilegovanoj ceni. Ovo je samo dokaz da je poseta Sajmu automobila zaista zabava za čitavu porodicu.
Naravno, znamo da su modeli koji se nalaze izloženi na Sajmu automobila noviteti, i kao takvi uglavnom nedostižni za većinu prosečnih kupaca automobila u zemlji, ali vam je ovo zaista savršena prilika da se približite i da budete u toku sa novitetima u svetu automobila, kako bi ste neke buduće kupovine prilagodili njima. Ukoliko se odlučite da zamenite vaš automobil sa nekim novim obratite se agenciji za otkup automobila kako bi sve realizovali do kraja sajma.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.