Otkup starih polovnih vozila

otkup-starih-automobila-blog

Ako u svom vlasništvu imate automobil koji koji je mnogo star a ne spada u grupu „Old Timer“-a pa stoga ne možete zaraditi na njemu baš veliki novac, mi smo tu da Vam i ovog puta ponudimo najbolju otkupnu cenu za vaše staro polovno vozilo i vrhunsku saradnju!

Otkupautomobila.com dolazi i otkupljuje Vaše staro vozilo po najboljoj otkupnoj ceni u svim gradovima naše zemlje.
U ovakve automobile se više ne isplati ulagati jer su već dotrajali a na svojoj vrednosti su znatno izgubili. Mi ćemo doći u istom danu i izvršiti procenu Vašeg starog vozila za otkup, sa tim da svi troškovi prenosa i puta, kao i transporta vozila spadaju na naš teret a pritom za Vaš automobil dobijate više nego solidnu sumu novca koju možete dalje da investirate.

Otkup starih polovnih vozila vrsimo na dva nacina:

  1. Prvi i najbolji nacin za nase klijente koji su se odlucili da nam prodaju svoje staro vozilo-automobil ako je auto u voznom stanju i u tekućoj registraciji, pristojnog izgleda bez vecih nedostataka na karoseriji i motoru srazmerno njegovoj starosti.
  2. Drugi nacin ako vas stari automobil nije u voznom stanju, stoji i propada a vama se neisplati dalje ulaganje u njega. Takvo staro vozilo mozemo otkupiti za delove ili na kilo vi odlucujete.

Otkup starih automobila vrsimo takodje preko EuroTax kataloga ukoliko postoji odredjen model i marka vozila.
Na vama je samo da nas pozovete i mi cemo vam besplatno izvrsiti procenu vaseg starog automobila.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.