Prodaj brzo automobil u Zrenjaninu

zrenjanin

Ako živite u okolini ili u centru Zrenjanina, mozete nas pozvati, jer mi u celoj Srbiji nudimo najbolje otkupne cene za  polovne automobile. Ova usluga vam nudi da prodate brzo automobil u Zrenjaninu ili ukolini.


Na vama je samo da nas pozovite na 064/612-96-31 ili posaljite elektronski upit  na  i mi cemo proceniti, otkupiti Vas automobil. Kada ugovorimo cenu, nas predstavnik agencije  dolazi u Zrenjanin da Vas isplati u najkracem vremenskom roku i da napravi u obliznjem sudu ili opstini kupoprodajni ugovor, ovlascenje za Vas automobil.

Ono sto je bitno da naglasimo jeste da mi nudimo najbolju otkupnu cenu. Mi smo korisnici EUROTAX kataloga, a pritom gledamo i stanje Vaseg automobila pri otkupu.
Ako posedujete regularan auto koji Vam nije potreban ili zelite da ga zamenite a da ne izgubite mnogo, pozovite nas i uverite se da smo najprofesionalniji.

Za više informacija pogledajte naš sajt: Otkup automobila Zrenjanin

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.