Nova Škoda Fabia za 2015 god

skoda-fabia

Škoda Fabia je bila pod reflektorima štampe za motorna vozila, automobile do nedavno. Da li  Volkswagen koji koristi Češki model pravljenja nudi kvalitet po priuštivoj ceni, kao i mnoge druge Škode u proteklim godinama? Sa početnom cenom od  8.352 EUR do 14.916 EUR za sve nadograđene verzije, nova Fabia je daleko skuplja od Istočno Evropskih automobila u prošlosti. Ali ono što sada dobijamo je mnogo bolji auto u poređenju sa proteklim godinama. Međutim, prema podacima,koji daje ovom automobilu 3 zvezdice, nova Fabia je konkurentna ali nimalo uzbudljiva.

Zatupljenost je ključna reč od Britanskog What Car-a takođe, čijem kritičaru se ne sviđa plastika u kabini i opšti izgled. S druge strane, ceni prostranu unutrašnjost i pouzdanost automobila – tako da zvanje servisera od strane vlasnika ovog jakog Istočno Evropskog automobila bi trebalo da bude retko. Četiri zvezdice od What Car-a. Veoma pozitivan u svojoj analizi nove Fabie je i Car Magazin, koji ima sve pohvale za cenu, praktičnost, udobnosti i emisiju CO2. Upravljanje je predvidljivo, izgled razuman – kabina je ponovo na meti zbog svoje zatupljenosti u ovoj kritici takođe. Nakon svega, nova Fabia dobija opet četiri zvezdice.
Osnovne karakteristike automobila:
• Najveća brzina: 196 km na čas
• 0-100 km na čas za 9.4 sekunde
• 56.8 mpg (test predlaže oko 37mpg)
• Zvanično dostupna za kupovinu od Novembra 2014god. po ceni već od  8.352 EUR

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.