Kombi vozila za prevoz robe

Pronalaženje kombija za vaše potrebe može biti veoma težak zadatak. Jednostavno, postoji jako veliki izbor kombi vozila da biste morali da detaljno pretražite svaku opciju, i da se na kraju odlučite šta zadovoljava sve vaše potrebe. Međutim, sigurno ćete naći ono što vama odgovara. Bio to neki Pick-up, ili veliki kombi, produženi ili povišeni kombi, neki će vam odgovarati, a mi smo za vas spremili samo najbolje.

Ukoliko želite da vaš trenutni kombi zamenite sa nekim od naših top 6 kombija posetite našu stranicu za otkup kombi vozila i na brz i lak način to učinite.

Top 6 najboljih kombija za prevoz robe u Srbiji.

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom je kombi srednje veličine. Ovo je idealna kombinacija „praktičnosti“ kombija i njegovog tovarnog prostora. Kabina je takođe lepa, sa opcijama kao sto su Bluetooth ili DAB radio ( Digital Audio Broad Casting). Jedina mana ovog modela je što zbog raspona između  točkova još uvek ne može da se proizvede ovakav model sa automatskom transmisijom tj.sa automatskim menjačem.

Ford Transit

Ford Transit je model koji će uskoro da se zameni nekim novijim modelom, što i nije loše jer ovaj model postoji već 15 godina. Međutim, i dalje je popularan jer nudi ogroman asortiman stila karoserije. Takođe nudi i fantastičnu kabinu, zavidnu reputaciju pouzdanosti i naravno tovarni prostor koji zadovoljava vaše potrebe.

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter je veoma „svestran“ kombi koji je dostupan u devet modela karoserije na tri međuosovinska rastojanja, četiri različite dužine tela i tri visine krova. Sprinter je veoma popularan i poznat kao udoban, a znak ovog modela može pojačati utisak kada je reč o malim preduzećima.

Opel Movano

Opel Movano je takođe dostupan u četiri različite dužine tela i tri visine krova. Ovo je jedan od najsvestranijih kombija na tržištu, a njegova bruto masa se kreće od 2800-4500kg. Postoji i u varijanti minibusa sa 17 sedišta. Sedište vozača se može podesiti na šest načina, što svakako nudi udobnost kada je reč o dugim putovanjima.

Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter dolazi sa ukupnom težinom vozila 3000-3500kg ili kao „deblji“ 5000kg. Podseća na Mercedes Sprinter. Koristi sopstvene 2.0 turbodizel motore. Što se tiče enterijera, ima dosta tamno sive i crne plastike što može ostaviti prilično sumoran utisak kada je unutrašnjost u pitanju.

Fiat Ducato

Fiat Ducato je veliki kockasti kombi koji je najjeftiniji kada govorimo o održavanju kombija. Iako njegov dizajn delimo na Peugeot Boxer i Citroen Relay, Fiat koristi svoju paletu motora. Veoma je izdržljiv i zastupljen je na našim prostorima iz razloga što je najpristupačniji i najjeftiniji za održavanje, a praktičan je.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.