Kako prodati auto – Zatvorite dil

ziveli

Zvanični sajt za otkup automobila Otkupautomobila.com vam je pripremio seriju tekstova na temu: „Kako prodati auto„.

Prvo, odvojite minut za proslavu. Vi ste preduzeli postupak koji može proizvesti nivo stresa i zabrinutosti. Ako ste pratili korake koje smo naveli u ovom uputstvu, i uradili istraživanje pre stavljanja auto na prodaju, vrlo je verovatno da ste zadovoljili i svoju stranu i stranu kupca. On je sada vlasnik automobila sa kojim bezbedno može otići na put zadovoljno, a Vi možete početi sa potražnjom auta iz snova.

Samo Vi odlučujete kako će uplata biti izvršena- isplata odmah, čekovima, na rate… Ako se kupac odmah „zaljubi“ u Vaš auto, imaćete mogućnost da izvršite transakciju bez vremenskog zastarevanja, zbunjenosti i nelagodnosti  od strane bilo koje stranke.
Ako ranije nije bilo reči o tome, sada je vreme da navedete uslove za Vašu cenu automobila. Ako ste ostavili sebi „jastuče“ kada ste birali cenu za auto, možete zainteresovanom kupcu da spustite cenu ako Vam on nudi neku pristojnu ponudu. Umetnost pregovaranja nije laka za sve ljude jer troše svoje vreme slušajući ponude za auto. Ovakve stvari su od strane kupaca  za očekivati.  Bitno je da ne pomisle da su oni jedini kupci. Ako Vam ponude smešno nisku cenu budite spremni da ih pozdravite i zahvalite im što su došli da pogledaju auto, ali da Vam ne odgovara njihova ponuda. U tom slučaju im dajte svoj kontakt telefon pa će se oni možda ponovo javiti kada razmisle.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.