Kako prodati auto – Sve je u igri

kako prodati auto

Zvanični sajt za otkup automobila Otkupautomobila.com vam je pripremio seriju tekstova na temu: „Kako prodati auto„.

Ako imate postavljen oglas na staklu Vašeg automobila, budite sigurni da mora biti na nekom prometnom mestu gde će „upadati u oči“ prolaznicima od kojih će neki možda biti zainteresovan za ono što nudite.
Zapamtite takođe da će autokupci  ocenjivati Vas i Vaš automobil, pa Vam predlažemo da se prijateljski postavite kako bi ste pojačali utisak i uverili kupce da ste održavali svoj automobil. Budite spremni na to da svaki potencijalni kupac sedne u Vaš automobil i dobro ga analizira pre nego što istestira Vaš auto u smislu vožnje. Postavite se najbolje što možete, budite mu na raspolaganju i najbolje moguće odgovorite na sva njegova postavljena pitanja.

Budite pažljivi dokle god je automobil u Vašoj imovini, da li imate važeću dozvolu i osiguranje koje može pokriti neku nanetu štetu. Najbolje bi bilo da budete sa njim za vreme probe kako bi mu odgovorili na neka pitanja u toku vožnje na koja mu već niste odgovorili.
Ako ste zabrinuti ili nesigurni u pokazivanju Vašeg polovnog automobila, bilo bi dobro da pored sebe imate nekog svog prijatelja koji će Vam pomoći u rešavanju nekih nedoumica.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.