Kako prodati auto – odredjivanje cene

novac

Zvanični sajt za otkup automobila Otkupautomobila.com vam je pripremio seriju tekstova na temu: „Kako prodati auto„.

Kako prodati polovan automobil 3 deo.

Uradite mali domaći zadatak pre nego što formirate cenu za Vaš automobil.  Odredite jedan dan i posetite sajtove za oglašavanje polovnih automobila jer će to biti jedna od osnovnih alatki kada birate cenu za Vaš automobil. Kada imate niz cena za određenu marku i model,  nastupaju sledeći faktori:

  • Kilometraža
  • Stanje
  • Posebne karakteristike
Pored  toga postoje i drugi faktori na koje ljudi ne obraćaju pažnju kada je u pitanju procena svog automobila: Lokacija(vreme igra veliku ulogu u istrajnosti automobila), Ko je vozio auto(Mladi vozači  su poznati po većoj nepažnji  i slabije ga održavaju i paze nego stariji ljudi), U današnje vreme svi  vozači su osetljivi na cenu održavalja automobila i potrošnju.
Ako ste nedavno ulagali u svoj automobil, bilo estetski ili mehanički, možete malo povećati cenu u osnosu na ostale koji nisu ulagali i održavali svoj automobil. Nove gume, dobar  motor pod garancijom, i top stanje automobila su faktori koji podižu cenu automobilu. Ovakav automobil biće daleko poželjniji i traženiji. Morate imati svu papirologiju vezanu za ono što je rađeno kako biste imali dokaz pred potencijalnim kupcima.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.