Kako prodati auto – gde da se oglasite

auto-na-prodaju

Zvanični sajt za otkup automobila Otkupautomobila.com vam je pripremio seriju tekstova na temu: „Kako prodati auto„.

Kako prodati polovan automobil 2.deo

Odlučite gde da prodate auto!

Ako na svoj automobil zalepite papir sa natpisom „NA PRODAJU“, platite oglas u lokalnim novinama ili se oglasite na nekoj oglasnoj tabli u komšiluku potrošićete dosta vremena i energije a nećete moći da predvidite stepen uspeha u prodaji svog polovnog automobila.

Budući da živimo u veku interneta, možete naći sajtove za oglašavanje svog vozila. Postoje mnogi sajtovi gde možete napisati detalje o svom automobilu, a da vas pritom kupci mogu pitati putem mreže za što više informacija. Dobro je to što možete napraviti inicijalni kontakt sa potencijalnim kupcima putem e-pošte pa samim tim i reći sve o automobilu još pre njegovog pokazivanja. Danas postoje i posrednici koji će vam uzeti naknadu ukoliko prodaju vaše automobile. U tom slučaju morate biti jako obazrivi i detaljno pročitati ugovor pre nego što potpišete jer postoji veliki broj prevara na ovom polju.
Još jedna od mogućnosti prodaje jeste i ono čime se mi bavimo, a to je da ponudite Vaš automobil nekome ko se bavi otkupom, i ko će Vam ponuditi najbolju otkupnu cenu.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.