Kako prodati auto – Budi zadovoljan prodavac

zadovoljan-prodavac-automobila

Zvanični sajt za otkup automobila Otkupautomobila.com vam je pripremio seriju tekstova na temu: „Kako prodati auto„.

Predviđajući pitanja potencijalnog kupca o vašem vozilu je je jedan od načina da veruje u Vašu iskrenost. Kupci koji traže marku i model automobila koji Vi nudite će se  informisati i prethodno pogledati kako se kreću cene za taj auto. Zbog toga Vas čekaju i neki zadaci.
Povedite neko vreme na mreži ili čitajte oglase kako bi ste više saznali o datom automobilu i ceni za njegovu godinu proizvodnje. Ako je vaša cena veća u odnosu na neke slične ili baš taj model morate imati razlog zbog kog je to tako. Posebne karakteristike, savršeno održavanje, s tim što morate imati uredno pokriće za ono što govorite.

Ako je Vaš automobil prosečan, potrudite se da Vaša cena bude prihvatljiva kako bi se kupac odlučio za Vaš automobil.Pored toga što ste informisani u vezi sa cenama, ide Vam u interes i tokom pisanja oglasa. Kada sastavite oglas, možete dati i nekom prijatelju da pročita kako bi Vam ukazao na neke greške ili nešto što ste zaboravili ili izostavili.
Ako, na primer, kupac traži isključivo auto sa automatskim menjačem, a Vi ste to izostavili, verovatno Vas neće ni pozvati već će nastaviti dalje da traži po oglasima.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.