Kako prodati auto – bitni su detalji

pranje automobila pre prodaje

Zvanični sajt za otkup automobila Otkupautomobila.com vam je pripremio seriju tekstova na temu: „Kako prodati auto„.

Kako prodati polovan automobil 1.deo

Detalji Vašeg vozila su bitni priliko prodaje automobila

Ako ulažete u svoj automobil, možete očekivati i veću sumu novca za njega. Prvi utisak ima veliki uticaj na to da li će se neko odlučiti za kupovinu Vašeg automobila. Ako je Vaš automobil potpuno ispravan „bez mane“, poboljšajte utisak tako što ćete poboljšati „kozmetiku“ automobila. To poboljšava šansu da za svoj automobil dobijete traženi novac.

Atraktivnost Vašeg automobila obuhvata:

  • Opran i izvoskiran auto
  • Uredna unutrašnjost i prazan gepek
  • Čiste ratkapne ili alu-felne

Treba proveravati pritisak u gumama, i ostale stvari na koje ljudi ne obraćaju pažnju. Možete ubaciti i neki osveživač jer potencijalne kupce raduje prijatan miris u automobilu,pogotovu ako je nepušač a Vi ste konzumirali cigarete unutar vozila. Svaki kupac može primetiti nešto što Vi ne primećujete jer ste navikli na takav svoj automobil. Dodatni korak da biste izgledali kao savestan prodavac svog automobila jeste da pažljivo u fascikli čuvate svu papirologiju vezanu za automobil, svoje redovne posete automehaničaru i rezultate dijagnostike.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.