Dečiji kreveti u obliku automobila

krevet automobila

U današnje vreme sve više raste popularnost za krevetima u obliku raznih automobila koje mališani naprosto obožavaju. Sve više roditelja gleda da svojoj deci obezbedi neki luksuzni krevet koji ima formu automobila gde će oni provesti njihovo vreme za spavanje i igranje.
U ponudi ovakvih krevet-automobila je na tržištu sve više i njihova popularnost raste iz dana u dan.Klinci su potpuno „odlepili“ za njihovim krevet-automobilom gde mogu provesti vreme igrajući se kao da su u pravim kolima.

Priča je otišla toliko daleko da sada proizvodjači ovih dečijih kreveta u obliku automobila gledaju da njihov model bude jedinstven na tržištu,pa se mogu naći kreveti popularnih brendova automobila kao što su Mercedes,Ferari,Audi,Porše, pa čak i kreveti poznatih trkačkih bolida Formule 1.

Svima nama je poznato da su nam roditelji ispunjavali sve želje kada smo bili mali,pa tako i današnji klinci imaju svoje želje.Jedna od tih je da imaju svoj automobil a kako su još mali da bi imali pravi auto ovo je savršena zamena za pravi automobil.Skockane sobe sa krevetima u obliku automobila su sreća,sreća,radost za mališane i sugurno će svako dete biti oduševljeno ovakvim krevetom.

Raznorazni modeli kreveta u obliku automobila su u ponudi,pa možete videti i neke kojima noću sija instrument tabla,neki koji ima sirenu ili mu sijaju točkovI,neki čak i imaju svoj ključ sa alarmom a sve to utiče da se Vaše dete oseća ispunjeno i srećno u svom krevet-automobilu,i da mu taj krevet u obliku automobila pruži još lepše snove.

Ukoliko ste u prilici i ako imate mogućnosti,nemojte da propustite šansu da svom mališanu ne ispunite dečije snove.Nabavite mu jedan ovakav model kreveta kako bi i on imao svoj automobil I krevet na kom će bezbrižno provesti svoje vreme i sanjati najlepše snove.
Slike su napravljene u robnoj kući Kika na Novom Beogradu.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.