Audi sa šest vrata

audi-a3-xxl-bocno

Volite da vozite kabriolet, ali bih voleli da vozite više od jednog prijatelja? Audi je predstavio svoje rešenje, kada je konstruisao prvi kabriolet sa takvim mogućnostima kao nekadašnji auto brend Nissan sa modelom Murano CrossCabriolet sa šest vrata koji nema sklopivi krov jer nebih stao u gepek. Kada imate automobil sa šest vrata i osam sedišta računjajući vozača produženi kabriolet Audi A3 model je dobio naziv Audi Germany A3 XXL.

Ovaj model iz Audi-ja nazvan Audi XXL je test verzija za promociju „kabrioleta sa dvoje vrata“ dat kao primer da može da se napravi veći kabriolet koji može da primi do 8 putnika. Iz kompanije Audi poručuju da je ovaj automobil samo markentiški trik da bi uspešnije promovisali svoj kabriolet sa standardnih dvoje vrata modela Audi A3.

Novi Audi A3 kabriolet 2015 godina

Promocija je upravo bila za ovaj novi model iz kompanije Audi A3 kabriolet, pogledajte slike ispod..

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.