Suzuki Maruti 1988-2007

Suzuki Maruti 1988-2007

Prestavljamo vam naša iskustva o Indijskom automobilu marke Suzuki sa čuvenim modelom Maruti u seriji koja se proizvodila čak od 1988 godine do 2007 godine, ovo iskustvo važi za sve tipove ovog auto brenda.

Mane Suzuki Maruti 1988-2007

Slaba sasija (karoserija) ,limarija,loše kočnice,motor ne prelazi mnogo,tesko je naci nove delove a polovni su skupi,nedostatak novih guma u njegovoj originalnoj dimenziji R12,menjac (puca birac lako) ,set kvacila, zastareo izgled,bez dodatne opreme od samog pocetka,nesto kao nas Yugo,samo kvalitetniji.

Vrline Suzuki Maruti 1988-2007

Dobar za grad i gradsku voznju,startan,mali potrosac,jeftin za odrzavanje,jeftina registracija,cena u samom startu niska,kvalitetan enterijer,dosta mesta za 4 osobe,cetvoro vrata.

Suzuki maruti 1988-2007 je automobil koji je od samog starta bio namenjen srednjoj klasi stanovništva, koje je sa njim mogla da obavlja jednostavne zadatke poput gradske vožnje, ili neko kraćeg putovanja. Mišljenja o ovom automobilu su podeljena pa zato budite pažljivi pri njegovoj kupovini.

Pre svega Suzuki Maruti je kod nas posebno postao popularan devedesetih godina, i to pre svega zbog činjenice da je jako brzo postao deo folk kulture koja je tada u Srbiji bila posebno dominantna. Vrlo brzo je postao miljenik velikog broja porodica, pre svega zbog cene, jer je bio izuzetno pristupačan, a trošio je jako malo, tako da se može reći da je bio savršen automobil za gradsku vožnju.  Takođe, ovo vozilo je malo, sa njim se lako manevriše u uskim gradskim ulicama, pa vam je jasno koja je njegoba prednost.

Što se tiče mana nije da ih nema. Pre svega, jeftin kvalitet izrade koja je uticala svakako i na njegovu krajnju cenu. Tokom vožnje Suzuki Marutijem imate utisak kao da je čitava unutrašnjost izrađena od jeftine plastike, a osećaj koji tom prilikom se stvara može najbolje opisati osećajem kao kada se vozite u Jugu. Suzuki Maruti jednostavno nije komforno vozilo, namenjeno uživanju vozača tokom vožnje, već vozilo koje će vas prebaciti od tačke A do tačke B bez većih poteškoća.

Takođe, vlasnici Suzuki Marutija su se žalili na loš kvalitet limarije, koja u sudaru sa srpskom klimom brzo korodira. Takođe, za razliku od nekih drugih modela japanskih proizvođača, Suzuki Maruti nema veliki opseg dodatne opreme, pa ćete se morati zadovoljiti osnovnim paketom koji je jako skroman. Dakle, kao što možete videti proizvođač se potrudio da napravi jednostavan, jeftin automobil koji će ispunjavati vaše osnovne potrebe na srpskim putevima, ali ništa više od toga.

Kao osnovna prednost ovog automobila ističe se njegobva potrošnja. Prosto Suzuku Maruti je jako mali trošadžija, i sa te strane možete biti jako zadovoljni. Naravno, zarad dodatne uštede, možete instalirati i plin, na šta se veliki broj vozača u Srbiji odlučuje, ali i bez toga ovo je jedno zaista ekonomično vozilo koje će poslužiti svojoj svrsi. Kada bismo mogli da biramo automobil za malo biznis, recimo za pica dostavu, prvo bismo pomislili na Suzuki Maruti. Možda je to najednostavnije objašnjenje ovog vozila.

Dakle, ukoliko ste se odlučili za kupovinu novog vozila Suzuki vozila, naša agencija će vam pomoći da skupite dodatni novac za kupovinu ovog automobila, tako što će otkupiti vaš stari automobil. Proverite zbog čega je naša ponuda na tržištu neponovljiva.

Be the first to comment on "Suzuki Maruti 1988-2007"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*