BMW E39 520 Diesel Touring 1996-2004

bmw-e39-520-diesel-touring

Predstavljamo vam naša auto-iskustva vezana za Nemački automobil marke BMW E39 520 Diesel Touring. Automobil smo testirali zahvaljujući firmi koja vrši “otkup automobila” naime radi se o starijem modelu BMW E39 jako popularnom automobilu sa motorom/oznakom 520 diesel Touring. Ovaj model BMW automobila se proizvodio od 1996 godine do 2004 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model automobila sa dizel agregatom od 2.0 litara.

Vrline BMW (E39) 520 Diesel Touring 1996-2004

Odlican i pouzdan automobil za duza putovanja i veliku porodicu. Model sa oznakom motora 520 Diesel poseduje lanac tako da je interval velikog servisa produzen sve dok nepocne da se cuje lancanik i lanac. Pregledan sa dobrim i udobnim sedistima za sve putnike. Veliki i prostran prtljaznik sa cetvoroclanu porodicu. Odlican automobil kojeg ce vam svi pohvaliti, sto i jeste istina.

Mane BMW (E39) 520 Diesel Touring 1996-2004

Veci potrosac za gradsku voznju, dosta skuplje odrzavanje i servisi. Originalni delovi su dostupni za ovaj brend i model automobila. Ukoliko ovaj automobil planirate de kortistite vise za gradsku voznju susrecete se sa problemom parkiranja jer vam je potrebno vise mesta za parking.

BMW (E39) 520 Diesel Touring je svakako model automobila namenjen ljubiteljima četvorotočkaša sa nešto dubljim džepom, ali za novac koji ulažete u njegovu kupovinu, dobijate zaista automobil vrhunskih performansi, kvaliteta izrade i komfora, pa ćete biti prezadovoljni svojom investicijom. Ono što je povoljnost je svakako to što na našem tržištu svakako postoji veliki izbor orgiginalnih delova za ovog nemačkog preoizvođača pa sa održavanjem možete biti apsolutno spokojni.
Svakako da je najveća prednost BMW (E39) 520 Diesel Touring karavan automobila, to što je idealan za duža putovanja, pa sasvojom porodicom možete krenuti na put, gde god poželite. Vrhunski komfor, kvalitetna nemačka izrada su one stvari koje će vam garantovati udobnu vožnju i dosta zabave u putu, kao i maksimalnu dozu bezbednosti. Naravno, kada krenete na put važno je da imate dosta prostora za sebe I svoju porodicu, što ćete sa ovim automobilom sigurno i dobiti. Sam automobil je velikih dimenzija, tako da ukoliko želite vise da ga koristite za gradsku vožnju, imaćete problem da nađete parking mesto za njega.
Osim udobnih ergonomskih sedišta, koja vam pružaju maksimalan osećaj komfora tokom vožnje, važno je da imate dosta prostora za stvari koje možete poneti na put, a BMW (E39) 520 Diesel Karavan sa oznakom Touring poseduje veliki prtljažnik, koji vam omogućava baš puno prostora za ovu klasu automobila. Osim toga, automobil omogućava izuzetnu preglednost tokom vožnje, pa imate sve uslove za laganu i bezbednu vožnju.
Svakako da je najveća mana BMW (E39) 520 Diesel Touring to što je visok potrošač tokom gradske vožnje. Dakle, prvenstveno nije namenjen ljubiteljima automobila sa nešto nižim budžetom, a i svakako da će vam biti isplativiji ukoliko često idete na duži put. Dakle, u ovom segmentu opštenije ekonomičan, pa ako tražite takav automobil bolje odustanite od ovog modela osim ako negledate negativne strane, već ste ljubitelj BMW automobila.
Osim goriva kod ovog automobila morate obratiti pažnju i na cenu popravke delova I velikog servisa koja takođe nije mala. Pozitivna stvar je to što su delovi jako dostupni, ali sa obzirom na cenu samog automobila, oni uopšte nisu jeftini, tako da morate imati isplaniran i taj trošak. Sa druge strane ako vozilo nosi oznaku 520 Diesel, poseduje lanac, pa je interval velikog servisa znatno produžen.
Na kraju moramo istaći da je ovo još jedan zaista kvalitetan model iz fabrike BMW-a, koji se još jednom potvrdio kao sjajan proizvođač automobila visoke klase, ali kao i mnogi prethodni modeli i BMW (E39) 520 Diesel Touring je automobile namenjen kupcima sa nešto dubljim džepom. Ukoliko želite da ga kupite, naša agencija će pomoći tako što će otkupiti vaš stari automobil po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Ukoliko želite da pročitate naše autoiskustvo o nešto mlađem modelu iz serije E60-E61 marke BMW.

Be the first to comment on "BMW E39 520 Diesel Touring 1996-2004"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*