Volkswagen sajam automobila 2017

volkswagen sajam automobila

Volkswagen je izuzetno popularan proizvođač automobila u Srbiji, pre svega zbog toga što su njihovi modeli dokazano kvalitetni, izdržljivi i udobni, pa nailaze na dosta simpatija kod ljubitelja četvorotočkaša u Srbiji, bez obzira na to o kom se modelu automobila radi. Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu, Volksvagen je predstavio nekoliko sjajnih modela, koji su svakako privukli dosta pažnje Beogradske publike.

[Not a valid template]
Pre svega predstavljen je novi model Golfa, koji standardno dolazi u nekoliko različitih verzija Golf GTI, Golf GTD, zatim Golf R koji razvija zaista neverovatnih 310 konjskih snaga, pa samo po tom pokazatelju vam je jasno koliko je zapravo čitava linija napredovala. Osim toga, čak 14 novih unapređenja je ugrađeno u novu golf liniju automobila, koje odlikuju visok kvalitet i povezanost automobila što je svakako stvar koja će dosta pomoći novijim generacijama.

Najnoviji modeli Volkswagen automobila

Ono što je veoma zanimljivo za naše vozače je potpuno novi sistem upravljanja infotaiment sistemom, kojim se sada bukvalno upravlja pokretom ruke.Takođe, instrumental tabla je potpuno digitalizovana, a osim toga čitavu ovu liniju karakteriše i nizn dostupnih online usluga, koje će sukcesivno biti dostupne i na našem tržištu u Srbiji. Ono što može da raduje sve ljubitelje Golf automobila u Srbiji, jeste da će biti predstavljen i Golf 1.0 TSI agregat sa 110 konjskih snaga, koji će biti ulazni model za naše tržište, i koji će biti jeftiniji od ostalih modela, a samim tim i dostupniji za kupovinu kupcima iz Srbije.
Naravno, nije Golf jedini automobil iz pogona Volksvagena, tu su i modeli iz R linije, pre svega Passat R line i Tiguain R line, oba modela sa bi turbo agregatom sa impresivnih 240 konsjkih snaga. Osim njih tu je za one kupce sa dubljim džepom i Tuareg R line, koji privlači dosta znatiželjnih pogleda, kao i naravno Golf R line.
Ipak, posebnu pažnju na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu privukli su automobili sa eleketričnim motorom, koji će u Srbiji biti dostupni za kupovinu od aprila ove godine. U Volksvagenu se posebno ponose ovom vrstom automobila, a čitav projekat nosi slogan „Budućnost počinje sada“. Prvo vozilo na tržištu Srbije koje se pokreće na električni pogon, biće najverovatnije Golf sa autonomijom do 300 kilometara.
Osim ovih specijaliteta, u Beogradu su izloženi i akcijski odnosno specijalni modeli automobila, koji su privukli dosta pažnje publike pre svega zbog svoje specijalne cene. U svakom slučaju Volksvagen se potrudio da kupcima u Srbiji obezbedi veliki asortiman vozila koje mogu da pazare po pristojnim cenama, a svakako da korist na kraju imaju upravo krajnji korisnici. Ukoliko vas interesuju stariji modeli Volkswagen automobila možete posetiti web sajt za testiranje automobila koji će uskoro imati mnogo više testiranih modela. Ovde možete učestvovati u diskusiji sa drugim korisnicima kroz vaš opis mana i prednosti određenih modela, posetite naša iskustva Volkswagen automobila.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.