Sajam automobila u Ženevi 2016

geneva-sajam-automobila-2016

Ženeva sajam automobila

Kao i svih godina do sada sajam automobila u Ženevi nas je i ove godine ostavio bez teksta. Predstavili su veliki broj svetskih premijera novih modela automobila svetski poznatih auto proizvođača.
Ovo je 86-ti sajam automobila u Ženevi koji je počeo 3 marta i trajaće do 13 marta 2016 godine. Uz najveći broj izlagača iz sveta auto industrije kao i dodatne, zaštitne opreme. Ko ima priliku da ga poseti naš savet je da sajam automobila u Ženevi treba obići bar jednom u životu. Uz naš video predstavićemo vam najnovije modele iz auto industrije sledećih proizvođača automobila: Mecedes Benz, Audi, Renault, Fiat, Peugeot, Brabus, Jeep, Citroen, Lamborghini, Abarth, Bugatti, Mitsubishi, Ferrari kao i svi dugi..

Geneva car show 2016 video

Pogledajte naš video sačinjen od fotografija najnovijih modela automobila sa sajma u Ženevi koji ima najveći broj izlagača iz sveta auto industrije.


Jedni od posebno izdvojenih automobila i ove godine na sajmu u Zenevi su najači proizvođači a to su: Ferrari GTC4 Lusso, Audi Q2, novi Mercedes E-Class kao i mnogi drugi..

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.