Sajam automobila Mercedes 2017

sajam automobila mercedes 2017

Nemački proizvođač automobila, Mercedes, je izuzetno popularan u Srbiji, a pre svega u njihovim fabrikama se proizvode modeli automobila namenjeni kupcima sa nešto dubljim džepom. Ipak, kvalitet automobila, i njihova pouzdanost zaista opravdavaju visoku cenu, pa su modeli automobila Mercedesa izuzetno popularni i u našoj zemlji. Na ovogodišnji Sajam automobila koji se po 53. put održava u Beogradu, Mercedes dolazi sa nekoliko modela.

Najnoviji modeli Mercedesa

Mercedes E klase Coupe je debitovao u januaru na Međunarodnom sajmu automobila u Detroitu, a kako je već sada u Beogradu, to vam je jasan signal koliko pažnje Mercedes zapravo posvećuje manifestaciji u našem glavnom gradu. Ono što je jedna od najzanimljivijih karakteristika ovog automobila jesu njegove dimenzije, po kojima vidimo promenu u odnosu na prethodne automobile iz ove klase. Naime, Mercedes E klase Coupe je i širi i veći i duži od svojih prethodnika, a razlozi zbog kojih se Mercedes odlučio na ovakav potez verovatno možemo tražiti u dodatnom komforu tokom vožnje. Ovaj automobil dolazi u tri različite verzije, koje se međusobno razlikuju isključivo po snazi, tako da za sve zainteresovane imaju različite opcije shodno finansijskim mogućnostima.

[Not a valid template]
Mercedes E klase All terrain u Beograd stiže ovog marta, a svoju premijeru je doživeo prošle godine na Sajmu automobila u Parizu. Ovaj model automobila je klasičan karavan, odnosno zasnovan je na njemu, sa naravno dovoljno stilskih detalja, kako biste stekli potpuni osećaj da se radi o nekom novom tipu vozila. Poboljšanja koje je Mercedes dao ovom vozilu u odnosu na neke prethodne modele automobila, pre svega kroz odstojanje od zemlje koje je veće nego kod prethodnih modela automobila, će vas potpuno oduševiti. Jedina mana ovog automobila za sada je to što je dostupan samo sa jednim motorom, ali iz Mercedesa nas uveravaju da će se to promeniti u bliskoj budućnosti.
Ipak, najviše pažnje ljubitelja automobila svakako privlači Mercedes AMG E43 automobil, koji je zamišljen kao spona između Mercedesove E klase automobila i izuzetnog Mercedes AMG E63. Ova automobil karakteriše pogon na sva četiri točka, sa izuzetnim karakteristikama ubrzanja. Na sajmu je predstavljen i Mercedes GLA krosover, koji je takođe predstavljen na sajmu u Detroitu, koji se održao u januaru ove godine. Ova verzija automobila, zauzima poziciju između GLA 200 i GLA 250.
Na kraju svakako da noviteti koje nam donosi Mercedes iz svoje kuhinje, mogu da zainteresuju javnost, kao što je to istina i slučaj svake godine. Za kupovinu ovih automobila, kao što smo već rekli potrebno je da zavučete ruku u džep, ali i svakako da razumemo šta nam predstojeće godine donose. Ukoliko planirate da iskoristite sajamski popust za kupovinu novog Mercedes vozila uvek se možete osloniti na nas i brzu prodaju vašeg polovnog automobila. Otkup Mercedes automobila vam nudi najbolju otkupnu cenu za vaš automobil bilo koji model i godište sa isplatom u istom danu.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.