Sajam automobila Beograd 2018

fiat 500x sajam automobila beograd 2018

Sajam automobila u Beogradu je do danas bio trenutno udarno mesto za okupljanje ljubitelja automobila i glavni centar događanja vezanih za industriju četvorotočkaša. 22.marta je otvoren ovogodišnji ’’DDOR BG Car Show 06’’ i trajaće do danas 28.marta. Za to vreme, bili ste u mogućnosti da se upoznate sa svim novitetima u autoindustriji. Izbor je ogroman i za svačiji džep. Cene su najniže u poslednjih pet godina. Kreću se od ispod 10.000 eura za vozila sa istočnog tržišta i kompaktne modele, do nekoliko stotina hiljada eura za premium limunzine sa kompletnom opremom. Nudi se zamena staro za novo, povoljni krediti i akcije. Takođe, čekaju vas i brojni popusti i iznenađenja.

[Not a valid template]U 10 hala 306 izlagača predstavlja svoju ovogodišnju ponudu. Ono što je interesantno jeste da će čak 41 vozilo imati premijeru u našem glavnom gradu.
Čast da otvori Sajam automobila imao je ministar ekologije Goran Trivan. Tim povodom je izjavio da je ’’odzvonilo krševima na našim glavnim putevima’’. Spomenuo je i izjednačavanje uvoznika polovnih i novih vozila. Naglasio je da je saobraćaj drugi najveći zagađivač u Srbiji i da je zato važno kakvi automobili se uvoze u našu zemlju.
Najskuplji automobil među predstavnicima je Lamborghini Hurakan 2 (379.000 eura), a najjeftiniji Lada Granta (7.300 eura).

Ferrari i Lamborghini sajam automobila 2018

Ove godine Ferrari i Lamborghini je promotivno posetio naš sajam automobila u Beogradu. Osim već spomenutog Lamborghinijevog Hurakan 2, atrakcija je Ferari GTC4Lusso, sa prostorom od četiri osobe u kabini. Prodaje se sa V12 agregatom zapremine 6,3 litara. Ove ’’zveri’’ su plenile lepotom i moćnim imidžom, a posetioci su uživali posmatrajući ih.

Očekivana gužva kod štanda Volkswagena

Prethodne godine na sajmu automobila iz 2017 godine Volkswagen je imao mnogo više noviteta. Nije iznenađenje da je ovaj nemački proizvođač uvek bio jedan od favorita naših vozača. I ove godine, atrakcija su bila vozila sa dizel motorom. Najnoviji Golf sa 1.6l motorom dolazi sa fantastičnom opremom i sjajnim dizajnom karoserije. Kompanija se predstavlja sa sloganom ’’Nikad bolje’’ i svi se slažemo da je odabir reči savršen.

Opel i apsolutna personalizacija automobila

Insignia Country Tourer, sa Exclusive paketom opreme je centar Opelove ponude za ovu godinu. Vozači pri kupovini dobijaju kreativnu slobodu i mogućnost da biraju izgled svakog detalja enterijera i eksterijera na vozilu. Kombinacije su neograničene, a zadovoljiće svačiji ukus. Tu je i Granland X, koji je prošle godine dobio nagradu u kategoriji ’’Best Buy’’. Daje se akcenat i na ponudu automobila iz nove PSA grupe. Očekuje se da će to biti novi najprodavaniji Opel automobili.

Citroen restilizuje C4 Cactus

Na ovom modelu je predstavljeno novo hidraulično oslanjanje i novi dizajn sedišta. Citroen se pobrinuo da ovaj auto bude bogat tehnologijama za pomoć u vožnji po poslednjoj modi. Nude se povoljni uslovi za kupovinu na kredit i lizing. Omogućena je i test vožnja najtraženijih modela za zainteresovane posetioce Sajma. Sve u svemu, pregršt noviteta i sjajni uslovi prodaje.

Fiat spremio akcije za svoje kupce

Fiat Chrysler, kao jedini domaći proizvođač na Sajmu, predstavio je primamljivu ponudu. Neki modeli se daju na rate od već 79 eura mesečno, na sedam godina i 30% učešća. Cena najnovijeg Punta je samo 8.990 eura.

Toyotina vozila na hibridni pogon

Terenac Land Cruiser prvi privlači pažnju na Toyotinom štandu. Predstavljen je i novi Yaris, sa dva različita paketa opreme. Tu su i dva modela na hibridni pogon –C-HR i RAV4. Postoje i povoljnije, benzinske verzije istih.
Parkirani su i motocikli
Uporedo sa tradicionalnim Sajmom automobila, otvoren je i 12.Međunarodni sajam motocikala ’’Motopasssion’’. Pogledaćete šta je novo u ponudi dvotočkaša, a izloženo je ukupno 73 motocikla.
Ostale aktivnosti od značaja
Sajam će posvetiti veliku pažnju ženskom polu. Akcijom ’’Žena za volanom’’ biće prikazana slika autoindustrije i veština vožnje iz ženske perspektive. Nacionalna vozačka akademija NAVAK će svakodnevno raditi testove i demonstracije. Dunav osiguranje, uz zaključenje auto-kasko polise za nova vozila koja se prvi put registruju, nudi poklon karticu za gorivo u vrednosti od 4.000 dinara.

Otkup automobila je za sajam automobila 2018 godine spremio najbolje, najveće otkupne cene za sve modele polovnih automobila uz zagarantovanu isplatu u istom danu na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i celoj Srbiji. Otkup polovnih automobila vrši bez obzira na stanje vozila. 

Želite li da posetite Sajam? Evo par korisnih informacija…
– Cena pojedinačne ulaznice je 300 din, što nije mnogo za ljubitelje automobila i ovakve događaje. Grupne ulaznice su 200 din, a grupne za đake i studente 150 din.
– 27. marta je Family Day i tad će se prodavati posebne ulaznice po ceni od 500 din za celu porodicu.
– Sajmovi su otvoreni od 10h – 20h svaki dan.
– Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.