Otkup starih polovnih vozila

otkup-starih-automobila-blog

Ako u svom vlasništvu imate automobil koji koji je mnogo star a ne spada u grupu „Old Timer“-a pa stoga ne možete zaraditi na njemu baš veliki novac, mi smo tu da Vam i ovog puta ponudimo najbolju otkupnu cenu za vaše staro polovno vozilo i vrhunsku saradnju!

Otkupautomobila.com dolazi i otkupljuje Vaše staro vozilo po najboljoj otkupnoj ceni u svim gradovima naše zemlje.
U ovakve automobile se više ne isplati ulagati jer su već dotrajali a na svojoj vrednosti su znatno izgubili. Mi ćemo doći u istom danu i izvršiti procenu Vašeg starog vozila za otkup, sa tim da svi troškovi prenosa i puta, kao i transporta vozila spadaju na naš teret a pritom za Vaš automobil dobijate više nego solidnu sumu novca koju možete dalje da investirate.

Otkup starih polovnih vozila vrsimo na dva nacina:

  1. Prvi i najbolji nacin za nase klijente koji su se odlucili da nam prodaju svoje staro vozilo-automobil ako je auto u voznom stanju i u tekućoj registraciji, pristojnog izgleda bez vecih nedostataka na karoseriji i motoru srazmerno njegovoj starosti.
  2. Drugi nacin ako vas stari automobil nije u voznom stanju, stoji i propada a vama se neisplati dalje ulaganje u njega. Takvo staro vozilo mozemo otkupiti za delove ili na kilo vi odlucujete.

Otkup starih automobila vrsimo takodje preko EuroTax kataloga ukoliko postoji odredjen model i marka vozila.
Na vama je samo da nas pozovete i mi cemo vam besplatno izvrsiti procenu vaseg starog automobila.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.