Brza prodaja automobila u Smederevu

otkup-polovnih-autoomobila-smederevo

Već čitavu jednu deceniju, pored otkupa automobila Beograd, dolazimo u bilo koji kraj naše zemlje po Vašem pozivu kako bismo procenili Vaše vozilo i otkupili ga po najkraćem postupku a isto tako i po najboljoj otkupnoj ceni u Srbiji.Takođe, imamo i agente koji u istom danu mogu doći i proceniti Vaše vozilo a rasprostranjeni su po čitavoj Srbiji, pa i u Smederevu.

Smederevo je jedan od gradova u kome se otkup vrši za svega par sati. Nakon što nam ponudite Vaše vozilo, za uslugu otkup automobila Smederevo, koje želite da prodate, bilo da je za staro gvožđe, reciklažu, za delove, bilo da je stranac, neregistrovan, havarisan, dolazimo i otkupljujemo Vaš polovni automobil. Jedino što je bitno jeste da bude regularan. Broj šasije se mora poklapati sa brojem u saobraćajnoj dozvoli!


Odlazimo zajedno u obližnji sud ili opštinu da uradimo prenos vlasništva ili ovlašćenje, i odmah Vas islaćujemo. Isto tako u ponudi imamo neke automobile pa nas možete kontaktirati i ako ste zainteresovani za zamenu.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.