Brza prodaja automobila u Inđiji

otkup-polovnih-automobila-indija

Otkup polovnih automobila u Inđiji vrši se na teritoriji opštine grada Inđija ( grad, naselja, okolna mesta,…).
Ukoliko u svom vlasništvu imate polovan automobil koji želite što pre da unovčite, tu je naša agencija za otkup automobila koja, kao i u svim gradovima Srbije, nudi najbolje i najveće otkupne cene tako i u Inđiji.


Vrlo je jednostavno brzo prodati automobil u Indjiji pozovite nas i ponudite nam vaše vozilo ako posedujete punomoćje, kupoprodajni ugovor za isti ili ste vlasnik automobila i mi ćemo kontaktirati naše saradnike iz Inđije i uputiti na vašu adresu radi dalje procene vozila. Kada je reč o proceni, važno je napomenuti da smo korisnici EUROTAX kataloga zahvaljujući kome imamo uvid u prave cene automobila, a na kraju uz njegovu pomoć i stanja Vašeg vozila formiramo otkupnu cenu za predmetni automobil.

Mi Vas odmah na licu mesta isplaćujemo a nakon toga radimo prenos vlasništva i plaćamo porez na prenos. Ne plaćamo na rate, vršimo besplatnu procenu i putni troškovi spadaju na naš teret, a što je najbitnije, plaćamo najviše i najbolje.
Neke od omiljenih marki automobila koje otkupljujemo su: BMW, Audi, Daewoo, Citroen, Fiat, Opel, Ford, Lada, Honda, Kia, Peugeot, Renault, Seat, Toyota, VW… kao i sve ostale marke automobila.
To može samo otkupautomobila, pozovite nas i proverite naše otkupne cene.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.