Česti kvarovi na automobilima

motor

Ako razgovaramo na temu kakve ko automobile voli, misljenja su podeljena. Neki vole što novije modele sa što boljom opremom, dok drugi biraju automobile starosti od 10 godina pa na gore, jer su povoljniji i smatraju da nema potrebe da kupuju nesto novije jer ih taj auto dobro služi, nemaju dovoljno novca za mlađi automobil sa manjim brojem pređenih kilometara.
Verovali ili ne, ogroman procenat automobila na ulicama je starosti preko 15 godina iako nam prvo „zapadnu za oko“ oni novi i luksuzni automobili. Kada je reč o tim starijim automobilima, vrlo je bitno od koga ste kupili auto ukoliko niste prvi vlasnik, i još bitnije da li je taj automobil održavan i redovno servisiran, koji je njegov pravi broj pređenih kilometara.

Naravno  pošto tek kupite polovan automobil potrebno je detaljno pregledati auto i utvrditi šta sve treba zameniti na njemu da bih mogli da se oslonite na njegovu upotrebu i budete sigurni da vas neće ostaviti na putu. Ti automobili su prešli veliki broj kilometara, što znači da će u taj automobil morati i da se ulaže i da se redovno servisira  ako želite da Vas služi i dalje. Međutim, u jednom trenutku Vam se više neće isplatiti da ulažete u taj auto, i odlučićete se da kupite neki drugi, mlađi automobil. U tom slučaju nas kontaktirajte, jer mi repariramo upravo takve polovne automobile. Pozovite nas i saznajte koliko novca možete dobiti za svoje vozilo.

Marke automobila koje se najčešće kvare

Neka naša nezvanična istraživanja po neovlašćenim servisima su pokazala da su najnepouzdaniji određeni motori (nećemo ih nabrajati) sledećih brendova:
MG Rover, Audi, Mini, Saab, Opel, Peugeot, Bmw, Renault, Volkswagen i Mitsubishi…
Bilo koji automobil da vozite, morate voditi računa o održavanju Vašeg vozila i prvenstveno gde održavate. Mi Vam savetujemo da to budu ovlašćeni servisi, jer u njih možete imati više poverenja kada je u pitanju održavanje vašeg polovnjaka.
Ukoliko ne želite da eksperimentišete najsigurnija varijanta je kupovina novog automobila, tu ćete biti sigurni da vas taj automobil neće bacati u iznenadne troškove u narednih 5 godina. Ako se odlučite na takav korak a nemožete da prodate vaš stari i polovan auto možete nas uvek kontaktirati i zatražiti besplatnu procenu ništa vas ne košta, a možete odmah da prodate vaš auto.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.