Audi na sajmu automobila u Beogradu 2017

audi sajam automobila 2017

Nemački proizvođač automobila Audi je zbog kvalitetnih modela automobila koji izlaze iz njegovih fabrika izuzetno popularan u Srbiji, iako je poznato da uopšte nisu pristupačni kupcima u Srbiji, jer su pre svega namenjeni ljubiteljima automobila sa nešto dubljim džepom. Na ovom sajmu automobila u Beogradu sasvim sigurno je da je Audijev štand bio jedan od posećenijih, u skladu sa atraktivnošću njihovih vozila, i popularnošću proizvođača u Srbiji.
Audi je predstavnik premijum klase automobila, i kao takav na ovom Sajmu automobila je predstavio nekoliko zaista sjajnih modela, a pre svega ističe se luskuzni Q5 Audi, koji je privukao dosta znatiželjnih pogleda posetilaca na Audijevom štandu. Maksimalna brzina ovog automobila koju može da razvije iznosi 218 km/h, a ono što je zanimljivo je da je motor jačine 140 kw. Pun naziv modela je Audi Q5 sport 2.0 TDI quattro Stronic, što vam dosta govori o karakteristikama ovog automobila samo po sebi.

Osim Q5, veliku pažnju posetilaca je privukao i model Audi A5 Sportback 2.0 TDI quattro S-tronic, koji kao što i sami vidite nosi sličnu oznaku kao i Q5. Oni su sličnih snaga sa 140 kw, a motor A5 vozila poseduje I 190 konsjkih snaga, dok mu je maksimalna brzina koju može da razvije nešto veća nego što je kod Q5 vozila I iznosi 235 km/h. Ono što je zanimljivo jeste to da ubrzanje ovog modela iznosi 7,9 s, odnosno za toliko vremena mu je potrebno da dostigne brzinu od 100 km/h. Pored navedenih kombinacija, naravno, dostupna je I široka lepeza kombinacija motora, a sve kako bi krajnji korisnici bili potpuno zadovoljni.

Najnoviji modeli Audi automobila

Naravno, jedna od najvećih atrakcija je svakako predstavljanje Audi TT modela ovoga puta pod oznakom TT RS Roadster, a poređenja radi on ubrzava do 100 km/h za samo 3,9 sekundi, pa vam je potpuno jasno o kakvoj mašini se radi. Maksimalna brzina iznosi 250 km/h, a opciono se može postići I 280 km/h.
Audi je pripremio raznovrsnu ponudu povoljne kupovine kroz pakete opreme koji uvek čine velike benefite za klijente i zanimljive pakete finansiranja u saradnji sa Porsche Mobility. Oprema uključuje za A6, auto klimu sa četiri nivoa podešavanja, komforni ključ, grejače prednjih sedišta i slično.
Sve u svemu, kao što možete i sami da vidite Audi je za Beogradski sajam automobila pripremio za svakoga po nešto, tako da je u potpunosti opravdao zaista velika očekivanja koja smo imali od Audija. Naravno, shodno kupovnoj moći svako od nas će izabrati automobil za sebe, a kao što smo već i rekli na početku, sa obzirom na to da je Audi proizvođač namenjen kupcima sa nešto dubljim džepoom, od njega smo dobili tačno ono što smo očekivali. Ukoliko vas interesuju stariji modeli automobila ovog Nemačkog auto brenda pogledajte naša iskustva za audi automobile

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.